Ryd filtre (0)

Mærke

read_more_filter

Model

read_more_filter

Tilgængelig i butik

read_more_filter

Pris

read_more_filter

Lagerplads

read_more_filter

Stand

read_more_filter

Skærmstørrelse

read_more_filter

Farve

read_more_filter
galaxy-s10
Samsung Galaxy S10
128 GB
|
Sort
|
Meget flot
1.619 kr.
galaxy-s10
Samsung Galaxy S10
128 GB
|
Sort
|
Okay
1.509 kr.
1-2 af 2 produkter

Køb en GreenMind Samsung Galaxy S10

En billig Samsung telefon med hurtig reaktionsevne

Med sine 8GB RAM, Octa-core processor og kant-til-kant skærm er Samsung Galaxy S10 en stabil smartphone perfekt til den teknik-glade forbruger. Du kan finde en brugt Samsung Galaxy S10 på vores hjemmeside eller i en af vores landsdækkende butikker.

 

Hvad kan en Samsung Galaxy S10?

Hvis du søger en billig Samsung telefon, der har de basale funktioner som 4G, Bluetooth og et godt kamera, er en brugt Samsung Galaxy S10 en god løsning. Smartphonen kommer med både front- og bagkamera, og på trods af at denne model er mere end 3 år gammel, har den en skærm, der kan konkurrere mod nyere modeller. Med et OLED-dispLay og HD+ egenskaber har Samsung Galaxy S10 alt det du har brug for i en smartphone.


Køb en brugt Samsung Galaxy S10 og beskyt jordens naturressourcer

Hos GreenMind ønsker vi at forlænge levetiden på smartphones, tablets og computere. Det gør vi ved at reparere, rense og istandsætte brugt elektronik. Det betyder bl.a., at vi mindsker udledningen af CO2, og passer på jordens sparsomme naturressourcer. Ved at forlænge reparere allerede eksisterende produkter sørger vi for, at der går længere tid før de ender i skraldespanden, og ressourcer, som ellers ville være endt i skraldespanden, bliver en del af værdikæden og indgår i produktionen igen. Når produkterne ikke længere kan benyttes sikrer vi, at affaldshåndteringen bliver foretaget ansvarligt.


En billig Samsung mobil

Hos GreenMind har vi et stort udvalg af billige smartphones. Prisen afhænger af standen på produktet- den billigste Samsung Galaxy S10 er derfor en smartphone i slidt stand. 

Vi har både helt nye Samsung telefoner som Galaxy S20 eller Galaxy S21 samt ældre modeller, som alle er blevet renset, testet og istandsat af vores dygtige teknikere, der er specialiseret i netop dette produkt. Fordele ved at købe en GreenMind Samsung Galaxy S10

Der er mange fordele ved at købe en istandsat GreenMind smartphone. Bl.a.

  • Pris: Ved at brugt Samsung Galaxy S10 er der penge at spare. Priserne varierer efter standen, og du kan derfor få en billig Samsung Galaxy S10 der passer til netop dit behov og budget.

  • Miljø: Når du køber en GreenMind Samsung smartphone er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret Samsung telefon. På den måde sikrer du, at der ikke produceres unødigt elektronik og kommer ekstra meget elektronikaffald. 

  • Garanti: Når du handler hos GreenMind får du altid 3 års garanti mod fabriksfejl samt 14 dages fortrydelsesret.