Om GreenMind

GreenMind arbejder for, at det som forbruger og virksomhed, skal være nemt og trygt at købe og sælge brugt elektronik. Vores mål er at forlænge levetiden for brugt elektronik, bl.a. ved at opkøbe, sælge, og reparere elektronik, når det går i stykker. Vi ønsker at være danskernes foretrukne butik for grøn elektronik.

Ved at købe nyistandsat elektronik sparer forbrugerne og virksomhederne ikke kun penge, men de er også med til at mindske CO2-aftrykket og bekæmpe elektronikaffald, som vokser helt voldsomt i disse år. Læs mere om, hvordan vi sammen skaber en grønnere verden her

Vores historie

GreenMind har 15 år på bagen og udspringer fra en fusion mellem virksomhederne GreenMind (før iRep) og BlueCity. Vi blev lagt sammen i sommeren 2022.

  • I 2009 blev iRep etableret og arbejdede udelukkende med reparation af iPhones.
  • I 2014 bliver BlueCity grundlagt med fokus på at købe og sælge brugt elektronik.
  • I 2016 begynder iRep at sælge brugt elektronik.
  • I 2019 skifter iRep navn til GreenMind.
  • I 2022 fusioneres Blue City og GreenMind (før iRep) og bliver til GreenMind A/S.
I dag er GreenMind A/S en 100% danskejet virksomhed, som både har en webshop, værksted og 15 fysiske butikker fordelt i Danmark. GreenMind har mere end 150 ansatte, som er fordelt over landet, men en større andel arbejder på vores hovedkontor i Ballerup, hvor vi også har vores centrallager og værksted.

I GreenMind tager vi vores ansvar alvorligt, og arbejder dagligt på at forbedre klimaet og gøre vores til at bidrage med en masse ESG-intiativer, der forpligter GreenMind til at tage ansvar og følge relevante standarder indenfor miljø-, social- og virksomhedsledelse.

Vi går ikke kun op i elektronik og bæredygtighed. Vi går også op i mennesker, og har et godt arbejdsmiljø, som en del af vores kultur og DNA.

Hos GreenMind er vi overbeviste om, at mangfoldighed skaber innovation, bedre beslutninger og resultater. Vi har derfor stor fokus på social ansvarlighed, og vi tror på, at en arbejdsplads med rummelighed, diversitet og mening skaber arbejdsglæde og værdi - ikke bare for virksomheden, men også for den enkelte medarbejder og samfundet.

Er du blevet interesseret i at arbejde hos os? Se hvilke ledige stillinger vi har eller send os en uopfordret ansøgning.