Forebyg skader på din enhed

Uanset om det er din telefon, tablet eller din computer, så gør det lige ondt i hjertet, når den går i stykker. Tab den fra en minimal højde, og den ser ud som om, den har deltaget i en slåskamp med en blender. Heldigvis er det nemt - og billigt - at beskytte den, hvis uheldet er ude.

Hos GreenMind finder du et stort udvalg af tilbehør, bl.a. covere, skærmbeskyttelse, kameralinse beskyttelse og sleeves. Så næste gang din telefon svæver farligt over kanten af bordet, vil du ikke have andet end hjertebanken – ingen buler eller knust skærm.

Hvorfor vælge beskyttelse?

Tænk på det som et slags overlevelseskit til din enhed - du investerer i dens overlevelse. Skærmbeskyttelsen modstår ridser fra f.eks nøgler i lommen, og coveret eller sleevet beskytter mod alle stød og slag.

Er uheldet alligevel ude?

Øv! Det sker dog desværre at f.eks. telefonen går i smadder, selvom den havde et cover eller skærmbeskyttelse på. Det kan ikke beskytte imod alt, men det kan beskytte imod langt de fleste af hverdagens strabadser.

Heldigvis er der hjælp at hente hos GreenMind. I størstedelen af vores butikker, kan du få din enhed repareret. Kom ned i din nærmeste GreenMind butik og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med din enhed.

Læs mere om vores reparationer her.