Med en PC monitor fra GreenMind kan du få den optimale visuelle oplevelse til dit hjemmekontor. En PC monitor fungerer som en ekstern skærm til din computer og giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt og komfortabelt. Du kan med skærmen nemmere se og redigere dokumenter, lave grafisk design, se film og videoer, spille spil og meget mere. Vores brugte computer skærme er af høj kvalitet og er blevet gennemtestet af vores eksperter, så du kan være sikker på at få en pålidelig og velfungerende skærm. Skærmene kan tilkobles til både laptops eller stationære computere.

Vi har et stort udvalg af PC skærme i forskellige modeller, fra forskellige brands, herunder Asus, Samsung og Fujitsu. Så uanset dit behov til hjemmekontoret, kan du vælge, der passer til dig. Skærmen er testet og renset af vores eksperter, og kommer med 3 års garanti. Ved at købe fornyet elektronik hos GreenMind, er du med til at skåne miljøet for mere elektronisk affald. Det er godt for din pung - og for klimaet!
 
Hos GreenMind finder du et stort udvalg af produkter, bl.a. tablets, smartphones og iPhones, tilbehør og beskyttelse til disse - og meget mere. Mangler du også en computer til din nye skærm? Så finder du et stort udvalg her!