OBS: Kundeservice holder lukket fredag d. 24. maj fra kl. 12:00


Produktkvalitet & standbeskrivelser

Hos GreenMind går vi op i at alle vores produkter er i topkvalitet. Vores produkter er fuldt funktionsdygtige, så når du køber et produkt hos os, er du sikret, at de virker præcist, som de skal, uanset hvilken stand, du vælger.

På denne side kan du læse mere om:
  • Vores kosmetiske stande
  • Hvad der medfølger, når du køber et produkt
  • Information om produktets kvalitet og batterilevetid

Vores kosmetiske stande

Vi har tre kosmetiske stande i GreenMind: Som ny, Meget flot og Okay. Fælles for alle kosmetiske stande er, at de alle er gennemtestede og virker som normalt. Et produkts kosmetiske stand bliver fastlagt ud fra, hvordan produktet ser ud rent kosmetisk. Et produkt vil derfor aldrig have fejl eller ridser, som forstyrrer funktionen eller brugen af produktet.

Som ny

Et produkt i Som ny kosmetisk stand er gennemtestet og fuldt funktionsdygtigt. Produktet fremstår som nyt, men kan have ganske små og ubetydelige kosmetiske ridser, som kun ses ganske tæt på.
Som ny stand det ideelle valg for dig, der gerne vil have en brugt enhed, der er som ny, men er bedre for miljøet end et splinternyt produkt.

Meget flot

Et produkt i Meget flot kosmetisk stand er gennemtestet og fuldt funktionsdygtigt. Produktet har mindre kosmetiske brugsspor, såsom skrammer og ridser.
Meget flot stand er det ideelle valg for dig, der vil have et fuldt funktionelt produkt til en bedre pris, og som godt kan leve med mindre kosmetiske skrammer, der intet betyder for brugen af enheden.

Okay

Et produkt i Okay kosmetisk stand er gennemtestet og fuldt funktionsdygtigt. Produktet har en højere grad af kosmetiske brugsspor såsom skrammer og ridser, og måske buler i metalramme, cover eller lakering, men aldrig deciderede revner eller flænger.
Okay stand er ideel til den prisbevidste forbruger. Her får du en fuldt funktionsdygtig enhed, hvor prisen er endnu bedre grundet en højere grad af kosmetiske ridser og skrammer, der ikke påvirker brugen af den.

Hvad følger med i købet?

Alle produkter kommer med 3 års garanti og 14 dages returret.
  • Ved køb af en mobiltelefon eller en tablet, får du et ladekabel (1m) med i købet. Der medfølger ét ladekabel pr. købt mobiltelefon/tablet.
  • Ved køb af en bærbar computer, får du en oplader til computeren med i købet.
  • Ved køb af en stationær computer, får du en oplader til computeren med i købet.
  • Ved køb af spillekonsoller (f.eks. Xbox eller PlayStation) medfølger strømkabel, samt én controller pr. spillekonsol.
  • Ved køb af PC skærme medfølger strømkabel.
  • Ved køb af et smartur, får du et ladekabel med i købet.
Ønsker du at købe andet tilbehør til dit produkt, som f.eks. panserglas, mus, hovedtelefoner m.m., kan du finde hele udvalget her

Gennemtestede produkter

Alle vores produkter har været igennem en streng kontrol, for at sikre, at alle produkter er gennemtestede, har fået slettet data med certificeret software, er blevet renset og istandsat, så produkterne er fuldt funktionsdygtige. Denne proces kalder vi GreenMind Certificering - læs mere om det her

Reservedele og genbrug

Hos GreenMind er genbrug i vores DNA. Vores key-value points for køb af elektronik os GreenMind, er troværdighed, gennemsigtighed og klima besparelse. Alle produkter der opkøbes, bliver testet og gennemset af et menneske samt en 52 punkts kontroltest af en af vores test robotter. I tilfælde af at der er en reservedel der er defekt, så kan vi være nødsaget til at skifte delen. Her vil delen altid blive udskiftet med en anden genbrugt reservedele såfremt muligt, for at have højst muligt fokus på klima- og CO2 besparelse ved genbrug.

Såfremt det er et Apple produkt, så vil reservedelen altid blive udskiftet af vores certificeret Apple personel efter Apples retningslinjer. Desværre har Apple dog også valgt at låse verificeringen af reservedelen, til specifikt den telefon som den er købt på. Dette er ikke muligt at ændre, ved mindre vi køber en helt ny reservedel fra Apple. Såfremt vi genbruger en original Apple reservedel, eller benytter et OEM alternativ, vil du modtage følgende besked i indstillingerne på din telefon:


Dette er alene en information fra Apple om, at det ikke er den reservedel produktet blev født med, som sidder i produktet. Beskeden har ingen påvirkning af produkts funktionalitet eller kvalitet. Vi har valgt højst mulig fokus på klima besparelse og genbrug, for at holde prisen på produktet så lav som mulig, fremfor at indkøbe ny-producerede reservedele til høj pris.

Batteri

GreenMinds hovedfokus er genbrug og fornyelse af brugt elektronik. Et batteri vil altid have et naturligt slid over sin levetid, og derfor kan man også forvente at der har været et vis slid på et genbrugt produkt. GreenMind sikrer sig altid, at alle produkter der sælges har en minimum kapacitet på 80%. Dette er dog alene et sikkerhedsnet, da realiteten er, at langt de fleste produkter der sælges hos GreenMind, har en kapacitet på ca. 95%, da nyere batterier ikke slides så nemt længere.

I tilfælde af at et batteri er defekt eller har en kapacitet på under 80%, så vil vi udskifte og genbruge batterier som forklares i punktet “Reservedele og genbrug”.

Specifikt for Apple iPhones, så vil udskiftningen medfører, at produktet ikke kan verificeret batteriet og at Apple derved har valgt at låse muligheden for at kontrollere batterikapaciteten.


Dette har ingen indflydelse på produktets funktionalitet eller kvaliteten af reservedelen. Da vi er et Apple certificeret værksted, så kan vi imod betaling, hjemkøbe en ny-produceret reservedel fra Apple og få produktet gen-verificeret af Apple.

Dette vil medføre en forhøjet pris på produktet og en væsentlig bekostning på klima- og CO2 besparelsen, da copper og litium, der benyttes til at producere nye batterier, er en stor CO2 synder. Vi har derfor valgt, ALTID at gå med at genbrug er vores første valg.

Såfremt du dog skulle ønske at ville have et ny-produceret originalt Apple batteri isat og verificeret, så tilbyder vi selvfølgelig dette imod en meromkostning.