Brugte spillekonsoller

Køb en brugt konsol til en god pris og få 3 års garanti

Hos GreenMind finder du et bredt sortiment af brugte spillekonsoller: PlayStationWii, Xbox.  vi har dem alle. Du kan spare mange penge ved at købe en brugt konsol og stadig få en god spilleoplevelse!

Stort udvalg af brugte konsoller

Afhængigt af om du leder efter en stationær eller bærbar spillekonsol, tilbyder GreenMind alle de populære konsoller til lave priser. Vælg mellem forskellige stand kvaliteter og få den konsol, der passer bedst til dit behov og budget. Ligesom ved vores andre brugte elektronik produkter, har vi sørget for at teste og reparere eventuelle fejl, og derfor er du sikret en spillekonsol, der virker helt som den skal. Selv hvis du søger gamle spillekonsoller, som PS3 og Xbox 360, kan du finde dem hos os!

Spillekonsol til børn

Leder du efter en spillekonsol til de helt små? Hos GreenMind kan du finde flere variationer af “learning” konsoller til børn fra mærket Vtech  Disse konsoller er rettet mod læring og er gode til at lære dit barn at tælle, kende farver og lignende. 

Leder du derimod efter en konsol, der kan benyttes af hele familien, er Nintendo Wii[6]  den perfekte konsol. En Wii er ikke blot en spillekonsol – mange af spillene kræver reel fysisk aktivitet, hvilket er en god måde at få hele familien op og stå! Hvis du skal bruge en bærbar konsol, er Nintendo Switch det bedre valg. Med denne spillekonsol kan du nemt have den med på ferie, så børnene er underholdt hele vejen!

Hvad koster en brugt spillekonsol?

Prisen for konsoller varierer meget – særligt når du køber dem brugt. Køber du for eksempel en brugt PlayStation 4[8]  her hos GreenMind, får du ikke kun en brugt PlayStation 4 til den billigste online pris. Du får også en maskine, der virker perfekt. Vores dygtige teknikere undersøger alle vores konsoller, inden de sættes til videresalg. Samtidig bedømmer de standen på spillekonsollen til enten perfekt stand, god stand eller rimelig stand.[9]