Din karriere hos GreenMind!

Hos GreenMind kæmper vi mod de mange millioner tons elektronik-skrald, der hvert år produceres. Beregninger viser, at hvis man forlænger levetiden for alle smartphones i EU med bare ét år, kan man spare 2,1 millioner tons CO2 årligt. Det svarer til at fjerne én million biler fra vejene, så kampen for genbrug aldrig er ligegyldig.

Med 15 butikker, en webshop og et dedikeret hold på næsten 200 medarbejdere, er vi blandt Danmarks førende inden for salg og reparationer af brugt elektronik. Hos GreenMind får du ikke bare et job, men en mulighed for at være med til at gøre en reel forskel i verden. På denne side kan du læse om vores kultur, dine muligheder og hvorfor du bør være vores næste GreenMinder!

GreenMind Retail

Et arbejde i en af vores 15 butikker indebærer en varierende hverdag, hvor du skal bidrage til at levere en verdensklasse service inden for salg eller services i form af reparation til vores kunder. Dagen i dag skal helst være bedre end dagen i går, og vi kæmper for at nå vores mål. Men vi har det også sjovt og er gode til at fejre små og store succeser - og dem er der heldigvis mange af. Hos GreenMind Retail får du et stort ansvar, men du får også mulighed for at omsætte gode ideer til resultater og udvikle dig både fagligt og personligt. Så hvis du går og drømmer om at blive elev, sælger, tekniker, Store Manager eller måske noget helt andet - så har vi jobbet til dig.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i vores butikker her

Repair & Warehouse

Har du interesse for reparation af elektronik eller lagerstyring? På vores hovedkontor i Ballerup finder du et dygtigt team af teknikere og lagerfolk. Vores teknikere er dedikerede til at reparere elektronikken, mens vores lagermedarbejdere sørger for, at elektronikken vi sælger er fejlfri, fordeles ud til butikker og leveres korrekt. Hos os er ansvarlighed i fokus, og enhver detalje i trygge hænder.

Få mere af vide om, hvordan det er at arbejde på vores værksted og lager her

Kontoret bag GreenMind

På vores hovedkontor i Ballerup arbejder vi i fællesskab med vores engagerede kolleger på vores forskellige lokationer. Vi har mange forskellige funktioner, så uanset om du har interesse for kundeservice, indkøb, finans, marketing eller HR, kan vi have en stilling for dig.

Få indsigt i, hvordan det er at arbejde på vores hovedkontor ved at klikke her

Bliv en del af GreenMind

Se alle vores ledige stillinger her