Reparation af din elektronik i højeste kvalitet

Med stolthed kan vi sige, at vi er Danmarks førende reparatør af elektronik. Siden 2009 har vi nemlig udført over 800.000 reparationer. Vi er en erfaren aktør, der dagligt samarbejder med større virksomheder som bl.a. Tryg Forsikring, Alm. Brand, Codan, Privatsikring og Topdanmark omkring reparation af deres kunders elektronik.

Vi udfører reparation på timebasis i mange af vores butikker og på vores centralværksted i Ballerup. Når du får repareret f.eks. din smartphone eller tablet hos GreenMind, så skal du ikke være nervøs for at miste garantien eller reklamationsretten på dit produkt. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft din smartphone eller tablet til reparation.

Se priser på reparationer

Vi har gjort det let for dig og samlet nogle priser på reprartioner på forskellige iphones serier med forskellige eksempler.

Find priser på reparation af Iphones HER.

Forlæng levetiden på din enhed med en reparation

I stedet for at købe en ny enhed, så overvej i stedet at tænke grønt, og få den repareret. Har du en enhed derhjemme, som har brug for at blive repareret, så kan GreenMind hjælpe dig. Vi kan nemlig reparere stort set al din elektronik - og er specialister inden for smartphones, tablets og computere. Vores hold af dygtige teknikere, der blandt andet er Apple-certificerede, kan hjælpe dig med f.eks. skærmskifte, batteriskifte, reparation af TrueDepth, rens af højtalere, tastaturskift og meget mere. Du kan desuden vælge de bedste reservedele alt efter dit budget.

Sådan foregår det:

  1. Tag din beskadigede enhed med til din nærmeste GreenMind butik eller send den til os.
  2. Vi vurderer din enhed og kommer med et prisoverslag - ofte mens du venter.
  3. Den aftalte reparation igangsættes.
  4. Du afhenter din reparerede enhed i samme butik eller får den tilsendt.

Vi opdaterer dig løbende

Du vil løbende få besked omkring status på din reparation, så du ved hvad status er, og kan følge med. Du får besked via mail og SMS, og du kan kommunikere direkte med teknikeren via SMS. De fleste reparationer kan vi udføre på vores værksteder i butikker - og nogle mens du venter. Dog tager vi forbehold for ekstraordinær travlhed. Ellers foregår reparationer også på vores centralværksted i Ballerup. Vi skal nok sørge for at få din enhed sikkert dertil og retur til dig.

Vi benytter de bedste reservedele

Vi benytter de bedste reservedele til reparation af vores produkter. Dette betyder, at vi bestræber os på at sikre den højeste kvalitet på markedet. Der benyttes altid originale reservedele, hvis muligt, og ellers OEM-reservedele af højeste kvalitet. Når vi udskifter skærm eller batteri på iPhones, benytter vi i de fleste tilfælde originale Apple-reservedele leveret direkte fra Apple. Ved reparation af andre mærker og modeller end iPhones, benytter vi altid originale reservedele, hvis muligt, eller OEM-dele af højeste kvalitet. OEM-reservedele (Original Equipment Manufacturer) er reservedele direkte fra producenten. Ved alle reparationer vi udfører, anvender vi altid reservedele af absolut højeste kvalitet, og yder 24 mdr. reklamationsret på den udskiftede reservedel.

Lav backup af din data

Du skal blot huske at tage en backup af din data inden en enhed indleveres til os. Vi bestræber os altid på at bevare alle oplysninger på din enhed, men der kan ske tab af data, og derfor skal du altid sikre dine data inden.

Er du i tvivl, så står vi altid klar til at hjælpe dig enten i en af vores butikker eller igennem vores kundeservice.

Her kan du få repareret din elektronik

Vi er at finde i det meste af Danmark. Se her på listen, hvor du finder din nærmeste GreenMind butik, hvor du kan få repareret din enhed eller indlevere det, så det kan blive repareret på vores centrale værksted.

OBS: I vores butikker i Køge og Slagelse kan du kun indlevere dit elektronik, så dette bliver repareret på vores centralværksted. Disse butikker har i øjeblikket ikke mulighed for selv at udføre reparationer på stedet.

Er du på udkig efter noget nyt?

Vi har altid et stort udvalg af både smartphones, tablets og computere fra kendte mærker. Vil du spare endnu flere penge på dit næste køb, kan du med fordel holde øje med vores tilbudsside, hvor du hver uge kan få produkter til ekstra skarpe priser