Køb genanvendt elektronik til din virksomhed

Står din virksomhed og mangler udstyr til jeres kontor og medarbejdere? Så køb det genanvendt hos GreenMind og gør noget godt for din bundlinje og miljøet.

Hos GreenMind forstår vi, at virksomheder skal kunne tage hurtige og lette beslutninger, når det kommer til at købe elektronik. Derfor sidder vores erhvervsteam klar til at svare på spørgsmål, samt hjælpe dig med at finde de bedste produkter til din virksomhed. Du kan altid fange os på [email protected]

Når du køber genanvendt elektronik hos GreenMind, får du enheder, som er gennemtestet, certificeret dataslettet og rengjort igennem vores kvalitetscheck. Du får derfor pålidelige produkter med garanti, som samtidig er bedre for miljøet og jeres bundlinje.

Sælg til GreenMind

Er du blevet sat til at få styr på jeres lagerrum med aflagt elektronik, selvom det ikke står i din jobbeskrivelse? Bare rolig – i GreenMind har vi siden 2014 hjulpet virksomheder af med aflagt elektronik, som ligger og fylder.

Ved at sælge jeres aflagte elektronik til GreenMind støtter I som virksomhed op om cirkulær økonomi og tjener samtidig penge direkte til jeres virksomheds bundlinje. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige opkøbspriser, står for alt det praktiske, og sørger for at sikkerheden omkring jeres virksomheds følsomme data er i top.

Hvordan foregår det?

Det er nemt at sælge din virksomheds aflagte elektronik til GreenMind. Vi står for alt det praktiske - inkl. afhentning af produkterne på jeres adresse. Når I sælger jeres aflagte elektronik til GreenMind, afhenter vi enhederne, gennemtester enhederne og sender jer et uforpligtende tilbud inklusiv certificeret datasletning, som I kan fakturere os.

Tag fat i vores erhvervsteam på [email protected] og få sat gang i processen!

I sikre hænder - vi udfører certificeret datasletning

Hos GreenMind udfører vi certificeret datasletning på alle produkter som indeholder data.

Gør noget godt for miljøet

Mange virksomheder kan have behov for regelmæssig udskiftning af deres elektronik for bedst muligt at kunne opretholde virksomhedens daglige drift. Det betyder, at mange virksomheder ligger inde med store mængder aflagt elektronik - til stor belastning for klimaet. I 2016 havde vi på verdensplan genereret 44,7 millioner elektronisk affald, mens vi Danmark alene ligger nr. 3 på listen over lande i Europa, som genererer mest e-waste per indbygger.

Ved at sælge jeres aflagte elektronik til GreenMind gør I som virksomhed noget godt for miljøet og er med til at ændre tal som disse. I understøtter cirkulær økonomi og bidrager til en mere bæredygtig livscyklus for forbrugerelektronik. Ved at bidrage til genbrug sparer I kloden for den miljøbelastning, der er tilknyttet produktion af ny elektronik og minimerer spild af allerede eksisterende ressourcer.