Styrk virksomhedens grønne fodaftryk


GreenMind er et miljømæssigt alternativ, når I som virksomhed skal have udskiftet jeres elektronik. Vi specialiserer os i salg, opkøb og reparation af brugt elektronik. Vi omdanner brugt elektronik til attraktive kvalitetsprodukter til overkommelige priser - en proces vi kalder for fornyelse. Alle produkter kommer med 3 års garanti, så I trygt kan forny jeres virksomheds elektronik, og styrke jeres grønne fodaftryk.

Én samlet løsning

Det kan hurtigt blive tids- og ressourcekrævende at udskifte jeres medarbejderes smartphones, tablets og computere. Hos GreenMind gør vi det simpelt, ved at være én samlet løsning - én leverandør, der dækker alt fra opkøb og salg til reparation. Vores tilgang sikrer en ansvarlig og gennemsigtig proces fra start til slut.

Ved at vælge GreenMind kan jeres virksomhed effektivt håndtere udskiftningen af enheder, samtidig med at I får mulighed for at komme af med gammelt udstyr. Vi er dedikerede til at gøre hele processen let, ansvarlig og fordelagtig for både jer og miljøet.

Din ekspert på fornyet elektronik

GreenMind er en 100% danskejet virksomhed. Dette betyder kortere forsyningskæder, overholdelse af nationale miljøstandarder og socialt ansvar. Vi er eksperter i at forny elektroniske enheder. Når en brugt eller defekt smartphone, tablet eller computer lander i vores hænder, gennemgår produktet en istandsættelse, grundig rengøring, sikker datasletning og til sidst et nøje testsystem for at sikre fuld og fejlfri funktionalitet. De komponenter, som ikke kan genanvendes, omdannes til reservedele til vores reparationsservice og ellers bortskaffes på ansvarlig vis.


Sikkerhed

Hos GreenMind er sikkerhed og skræddersyet services i fokus. Alle enheder bliver håndteret på vores danske centrallager i Ballerup. Inden videresalg bliver alle enheder wipet med certificeret software efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Vi anvender Picea/FutureDial til telefoner og tablets og WipeDrive til bærbare og computere. Vi arbejder naturligvis i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen og sikrer fuld datasletning af alle varer. Dette kan ligeledes tilbydes til jeres elektronikaffald (kun smartphones, tablets og computere). Efter test og wipe kan vi fremsende dokumentation for datasletning for blot 299 kr., hvis det ønskes.

OBS: Enheder kan ikke slettes, hvis de er låste med kode, remote management, BitLocker, FMI eller andre låse systemer. Det er derfor vigtigt, at virksomheden på forhånd sørger for, at alle enheder er låst op og klar til datasletning.

Hvis I som virksomhed vil af med jeres gamle elektronik, kan I bestille både afhentning og levering. Vi benytter udelukkende aflåste kasser til afhentning af elektronik. Det køres direkte til vores centrallager, hvor det placeres i et yderligere aflåst rum kun med adgang for udvalgte medarbejdere. Hvordan I vil overdrage jeres gamle elektronik, er helt op til jer. Ønsker I ikke afhentning, kan I også vælge forsendelse eller personlig indlevering i en af vores nærmeste butikker. Vores løsninger kan tilpasses præcist efter jeres behov kontakt vores erhvervsteam og fortæl os jeres behov.

Kvalitet

Hos GreenMind gennemgår alle vores produkter omhyggelige kvalitetskontroller udført af vores eksperter. Når et produkt kommer i vores hænder, gennemgår det en række grundige kvalitetschecks samt specialiserede og certificerede processer, herunder datasletning. Alle vores smartphones og tablets gennemgår en 40-punkts test.

Alle produkter vurderes for deres tilstand og undergår en indvendig og udvendig rengøring, inden eventuelle reparationer påbegyndes. Vi anvender både vores egne eksperter samt markedets mest avancerede test robotter, der begge tester på vores lokationer i Danmark. Vores test robotter kører igennem en omhyggelig test, som blandt andet tester skærm, batteri, knapper, kamera, højtaler samt bluetooth og trådløst netværk og alle andre funktionaliteter som netop viser om enheden lever op til vores kunders standarder. Ved at køre disse enheder igennem vores automatiserede test-robotter sikrer vi, at vi kan teste flere enheder - og vigtigst af alt, at der ikke er nogen former for subjektivitet i testen. Alt bliver derfor testet efter samme omhyggelige proces og komplet objektivt.

For at sikre vores kunders tillid tilbyder vi en solid 3-årig garanti på alle vores produkter. Hos GreenMind går vi ikke på kompromis med kvalitet og stræber efter at levere produkter, der ikke kun er pålidelige, men også gennemtestede og certificerede for vores kunders tilfredshed.


Pris

Når I som virksomhed vælger at købe fornyet frem for fabriksnyt, sparer I både på klima- og bankkontoen. Besparelserne kan nå op på op til 40%, sammenlignet med køb af fabriksnye produkter.

I kan også få penge for jeres aflagte elektronik. Kontakt vores erhvervsteam, og hør hvad I kan få for det.

Reparation

Hvis en af jeres medarbejdere ved et uheld taber sin smartphone på gulvet, kan det ofte betale sig at få den repareret i stedet for at investere i en helt ny enhed. Vi udfører reparationer på smartphones, tablets, bærbare og stationære computere, og vi tilbyder prisgaranti på alle reservedele.
Læs mere om, hvilke reparationer vi tilbyder her

Afskaffelse af elektronik

GreenMind har løsningen til virksomheder, der står over for udfordringen med at have gammelt elektronik liggende uden klare retningslinjer for bortskaffelse. Vores tjenester omfatter ansvarlig og miljøvenlig håndtering, genbrug samt eventuel afskaffelse (kun for smartphones, tablets og computere). Vi tilbyder også datasletning for disse enheder, og vi sikrer, at denne proces sker med fortrolighed og fuld overholdelse af GDPR-reglerne.

Når data er slettet fra enhederne, sikrer vi ansvarlig afskaffelse heraf.
Sletning af pc og tablets: 59 kr. pr. enhed
Sletning af smartphones: 29 kr. pr. enhed

Det grønne fodaftryk

Når I som virksomhed vælger en miljøvenlig løsning såsom GreenMind, bidrager I aktivt til at reducere den enorme mængde elektronikaffald, som er stødt stigende år for år. I er også med til at mindske CO2-udledningen og spare på betydelige naturressourcer ved at vælge fornyet frem for nyt. Læs mere om alle miljøfordelene her

Når I som virksomhed investerer i fornyede enheder, understreger I jeres vilje til at tage ansvar for miljømæssige udfordringer, styrke den cirkulære økonomi, og integrere et ESG-hensyn i jeres forretningsbeslutninger. Således bliver valget af fornyet elektronik ikke kun en besparelse, men en strategisk beslutning. Læs mere om de miljømæssige aftryk ved at købe fornyet i vores ESG rapport fra 2023 her

Kontakt vores erhversteam for at høre mere

Tag fat i os for at høre mere, og fortæl os endelig om jeres behov. Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.
Kontaktformular
Du skal også være velkommen til at tage direkte fat i vores ansavarlige for Erhverv:
Frederik Rask Knøs - [email protected]