GreenMind Erhverv

Med en erhvervsaftale hos GreenMind er I sikret markedets bedste og hurtigste service inden for reparation af smartphones, tablets og computere.

Kontakt os

Vi kontakter jer inden for 24 timer.

Direkte kontaktopplysninger

William Hammer, Salgschef
Tlf.: 22345020
E-mail: [email protected]

Egen erhvervsportal

I får jeres eget login til vores Erhvervsportal, hvor I nemt og hurtigt kan oprette reparationssager og se status på åbne og afsluttede sager.

Individuel rabatsats

Vi tilbyder en individuel rabatsats på baggrund af volumen i aftalen. Hvis I indleverer mange enheder til reparation hver måned, så får I selvfølgelig også en endnu mere fordelagtig rabatsats.

Udover dette får I også altid 20% rabat på tilbehør.

Overtagelse af Apple-garanti

Når I får repareret jeres iPhones eller iPads hos GreenMind, så skal I ikke være nervøse for at miste Apple-garantien eller reklamationsretten på produkterne. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft jeres iPhones eller iPads inde til reparation. Vi tilbyder desuden også at håndtere reklamationer over Apple-garantien på enheden, vi ikke har repareret.

Landsdækkende service

Vi har 6 butikker i centrum af FrederiksbergKøbenhavn KKøbenhavn NAarhusOdense og Aalborg, hvor det er muligt at indlevere smartphones, tablets og computere til reparation.

Læs om alle fordelene

I vores Erhvervsfolder præsenterer vi nogle af de mange gode grunde til, at I som virksomhed er bedst tjent med GreenMind som jeres faste smartphone- og tabletreparatør.