Giv dine gamle enheder nyt liv hos GreenMind

Vi køber og sælger brugt elektronik med fokus på miljø og klima. Find din brugte smartphone, tablet eller computer frem og følg tre simple trin for at få pengene udbetalt til din konto.

Sådan fungerer det

1. Tjek værdien på din enhed

1. Tjek værdien på din enhed

Find din brugte enhed frem, besvar et par simple spørgsmål og få et uforpligtende prisestimat. Bemærk at estimatet afhænger af enhedens stand og kapacitet - og kan derfor ændre sig ved den reelle vurdering i butik.

2. Aflever din enhed til os

2. Aflever din enhed til os

Aflever din brugte enhed til os ved at besøge en af vores butikker. Find oversigt over vores butikker her. I butikken vil vores eksperter vurdere enheden og give dig et endeligt tilbud.

3. Hurtig betaling

3. Hurtig betaling

Efter en vurdering af din enhed, vil vi udbetale beløbet til din konto, såfremt du accepterer vores tilbud. Udbetalingen kan tage mellem 1-3 hverdage.

Vælg dit produkt

      Hos GreenMind er vi dedikerede til at give nyt liv til gamle elektroniske enheder. Hver gang du sælger en gammel smartphone, laptop eller tablet til os, hjælper du med at forlænge dens levetid. I en verden, hvor kun en brøkdel af elektronik bliver genbrugt, bidrager dit salg til en grønnere planet ved at reducere elektronisk affald. Tjek dine skuffer og skabe - du kan have skjulte skatte, der kan omdannes til kontanter i stedet for blot at samle støv.

      Hos GreenMind går vi op i at secondhand produkter skal være i højeste kvalitet. Det er nemt, hurtigt og sikkert at sælge din aflagte enhed til GreenMind. Når du indleverer din gamle enhed, kan du være sikker på, at den bliver grundigt renset for al personlig data af vores eksperter. Dernæst gennemtestes og klargøres den, så den er klar til at blive genbrugt af en ny ejer.

      Elsker du også kvalitet? Hos GreenMind finder du altid et stort udvalg produkter fra kendte mærker som Apple, Samsung, Motorola, OnePlus mm. Der er masser af penge at spare ved at købe brugt elektronik - og så får du 3 års garanti med på alle enheder! Du kan både finde din næste bærbare computer, iPhone, gamer PC, eller hvad du ellers lige står og mangler. Det er godt for både klimaet og din pengepung!