Tjen penge på din gamle smartphone!

Få ryddet ud i skufferne, tjen penge på din gamle smartphone og gør en god gerning for miljøet. Det er ren win-win-win. Hos GreenMind kan du sælge dit gamle elektronik, og få pengene direkte ind på din konto indenfor få dage. Vi køber bl.a. smartphones, tablets, computere, hovedtelefoner, smartwatches, konsoller, og mere! Kom ned i din nærmeste GreenMind butik og hør, hvad du kan få for det.

Få op til 2.459,- for din iPhone 12 Pro

Hvis du har en iPhone 12 Pro liggende i skuffen, som du ikke længere skal bruge, så tag forbi en af vores mange butikker, og få helt op til 2.459,- for den. Andet er der vidst ikke, at sige om det end "Kachiiiing!" 💰

Se hvad du kan få for din gamle iPhone her

Jamen, jeg har altså en _______ liggende

Vi køber b.la. smartphones, tablets, computere, hovedtelefoner, smartwatches, konsoller, og mere! Kom ned i en af vores butikker og hør, hvad du kan få for det. Husk at medbringe enheden, da vores personale ellers ikke kan give dig en pris.

Find din vejledende pris for din enhed her

Sådan sælger du til GreenMind

Det er nemt, hurtigt og trygt at sælge til GreenMind. Tag ned til din nærmeste GreenMind butik med din gamle enhed, og få den vurderet af vores personale. Dernæst vælger du selv, om du vil have pengene udbetalt som gavekort til GreenMind, eller overført til din konto. Beløbet bliver overført til din konto indenfor 1-3 hverdage.

Vi har gjort det trygt, at sælge dine gamle enheder. Her får du en huskeliste på, hvad du skal gøre før du vil sælge til os:

Inden du kommer ned i butik

Find din gamle enhed frem, og sørg for at enheden er fuldt opladt, så personalet kan tjekke dens stand.
Medbring alt ekstraudstyr for at opnå den bedste pris. Enheden kan være mere værd, hvis du husker at medbringe originalt ekstraudstyr, såsom oplader, controller m.m.
Medbring et gyldigt ID med billede- og adresselegitimation. Alle som sælger til GreenMind bliver registreret i vores system, for at sikre at du er den retmæssige ejer.

I butik

Personalet vurderer enheden og giver dig en pris. Jo bedre stand enheden er i, des bedre pris kan du få for den. Når enheden er vurderet, og du har accepteret prisen, vælger du selv om du vil have pengene udbetalt som gavekort til GreenMind, eller til din konto (beløbet bliver overført til din konto indenfor 1-3 hverdage).

Når du accepterer prisen, er handlen bindende for begge parter. Vi forbeholder os dog retten til at ophæve handlen, såfremt det viser sig, at varen ikke tilhører dig, eller hvis varen har en ikke uvæsentlig defekt eller skade, som du ikke oplyste os om, forud for salget. Bemærk at personalet til enhver tid kan afvise at købe en vare.

Få op til 20% ekstra for din enhed

Når du sælger din gamle enhed til os, og samtidig køber en ny, giver vi 20% ekstra for din gamle enhed. Du kan enten vælge at få beløbet udbetalt på et gavekort til GreenMind, eller bruge beløbet til at betale for din nye enhed. Tag ned til din nærmeste GreenMind butik og få vurderet din enhed.

Nyt og grønt liv

Ved at sælge din enhed til GreenMind, sørger du for, at den får nyt liv frem for at ende som elektronikaffald. Det gavner miljøet på mange forskellige måder. Læs mere her, hvorfor genanvendelse af elektronik er godt for miljøet.

Din enhed er i trygge hænder hos os. GreenMind behandler alle dine oplysninger fortroligt. Når vi køber en enhed, renser, reparerer (hvis brug for det), nulstiller og sletter vi dine data. Det betyder at dine data bliver fuldt slettede på den gamle enhed, så en ny ejer aldrig vil kunne se dem.

Til virksomheder

Som virksomhed kan I sælge jeres gamle smartphones, tablets, computere m.m. til GreenMind.
Læs mere her, hvordan I sælger som virksomhed, eller kontakt vores erhvervsteam