Sælg os din brugte telefon, tablet og/eller computer

At sælge sin brugte elektronik giver både økonomiske og miljømæssige fordele. Når elektroniske enheder sælges eller doneres i stedet for at blive smidt ud, forlænges deres levetid, hvilket også betyder en reduktion i e-affald. Genbrug af elektroniske enheder som smartphones, iPads, tablets og computere reducerer behovet for at producere nyt, hvilket sparer naturressourcer og energi. Deraf mindskes den negative indvirkning, som elektronikproduktion har på miljøet. F.eks. går ca. 80% af en smartphones CO2-aftryk til produktionen af den alene.


Sådan gør vi:

Når du sælger din brugte enhed til os, vurderer vi dens stand efter tre kategorier: Skadet, god og perfekt. Standen afgør værdien af dét beløb, vi overfører til din konto. Beløbet bliver overført til din konto indenfor 1-3 hverdage.

Du kan også vælge, at købe din næste telefon hos os, samtidig med at du sælger os din gamle. Så giver vi 20% ekstra for den indleverede enhed, og du har flere penge at shoppe for. Alle priser er inkl. brugtmoms.


Processen kan inddeles i tre dele:

 1. Find dit produkt frem og klargør det til salg
 2. Kom ned i vores butik og lad os vurdere dit produkt
 3. Beløbet bliver overført til dig og vi nulstiller, renser og reparerer enheden, så den får nyt liv og bliver klar til salg

Inden du kommer ned i butik:

 1. Find din gamle telefon, iPad, tablet, laptop eller computer frem. Produktet skal være opladet. Hvis det er en mobil, tablet, bærbar eller lignende der bruger batteri, skal du sørge for at produktet er opladet, så personalet kan tjekke udstyrets stand.
 2. Medbring ID gyldig billede- og adresselegitimation. Alle som sælger til GreenMind A/S bliver registreret i vores system for at sikre at du er den retmæssige ejer.
 3. Medbring alt ekstraudstyr for at opnå den bedste pris. Produktet er mere værd hvis du også husker at medbringe originalt ekstraudstyr, såsom oplader, controller osv.

I butik:

Personalet vurderer produktet og giver dig en pris.

 1. Jo bedre stand produktet er i, jo bedre pris får du.
 2. Ønsker du at købe et andet produkt i vores butik eller onlineshop, kan vi give dig en endnu bedre pris for dit produkt.
 3. Når du accepterer prisen, er handlen bindende for begge parter. Vi forbeholder os dog retten til at ophæve handlen såfremt det viser sig, at varen ikke tilhører dig, eller hvis varen har en ikke uvæsentlig defekt eller skade, som du ikke oplyste os om, forud for salget.
 4. Bemærk at personalet til enhver tid kan afvise at købe en vare.
 5. Herefter kan du enten bruge beløbet i butikken, onlineshoppen eller få pengene udbetalt til din NemKonto.

Find butik


Vi giver nyt liv

Vi renser, nulstiller og sletter dine data, så e-mails, private billeder og videoer ikke ender i de forkerte hænder. Du handler udelukkende med GreenMind A/S og vi behandler alle dine oplysninger fortroligt. Trænger enheden til en reparation, bliver dette ordnet af vores dygtige tekniker. Herefter sættes den nu fornyede enhed til salgs i vores butik efter nøje gennemtest.


Virksomheder

Er I en virksomhed med mere end 10 enheder i vil sælge?

 • Når du sælger til GreenMind A/S, sørger vi for datasletning i compliance med GDPR-lovgivningen. Altid indeholdt i vores priser.

 • Såfremt I vælger at lade jeres medarbejdere beholde udgåede enheder, er det stadig vigtigt, at få dokumentation/certifikat på at jeres enheder er dataslettet, så I til enhver tid kan dokumentere at I har behandlet fortrolige/personfølsomme oplysninger efter lovgivningen.