OBS: Kundeservice holder lukket fredag d. 24. maj fra kl. 12:00


GreenMind tager ansvar

Selvom vi ikke kan løse verdens klimaproblemer i dag, så kan en aktiv handling gøre en lille forskel for i morgen. Siden 2009 har GreenMind gjort en indsats for at mindske CO2-aftrykket og bekæmpe elektronikaffald ved at forlænge levetiden på brugte smartphones, tablets og computere.

Ansvarlighed er en central del af GreenMinds vision og værdier. Derfor ser vi det også som vores opgave at starte initiativer og projekter, der har fokus på ansvarlighed. Du kan læse meget mere om dette i nedenstående rapporter.


Code of Conduct - Ansvarlighed i forsyningskæde og drift

Vi har i GreenMind pligt til at agere ansvarsfuldt i vores drift og vi indfører løbende tiltag for at sikre at mennesker og planet ikke lider overlast som følge af vores forretning. Vi arbejder bl.a. på tiltag til at sikre at vores leverandører også agerer ansvarsfuldt ved nøje at kommunikere og afstemme vores forventninger med dem.

I den forbindelse har vi udarbejdet en Code of Conduct som udstikker vores overordnede retningslinjer og forventninger til ansvarsfuld drift hos vores leverandører såvel som hos os selv.

Se vores Code of Conduct her


ESG-rapport 2022-2023 - Et år i transformation

GreenMind løber ikke for at vinde sprinten. GreenMind løber for at vinde marathonet. Med dén indstilling og en digital transformation, der betød et nyt banebrydende ERP-system, blev året 2022/2023 et år med massive investeringer for GreenMind.

Rapporten viser derudover til en lang række ESG-initiativer, der forpligter GreenMind til at tage ansvar og følge relevanter standarder inden for miljø-, social- og virksomhedsledelse.

Se rapporten her


Årsrapport 2021-2022 - Stærkt resultat på et krævende marked

GreenMind vendte skuden med et positivt driftsresultat for første gang i tre år og en omsætning på knap 300 millioner kr. GreenMind er altså på en grøn vækstrejse, hvor målet er at blive frontløbere indenfor den cirkulære økonomi i elektronikbranchen.

Se rapporten her