Ryd filtre (0)

Mærke

read_more_filter

Model

read_more_filter

Tilgængelig i butik

read_more_filter

Pris

read_more_filter

Stand

read_more_filter

Skærmstørrelse

read_more_filter

Generation

read_more_filter

Farve

read_more_filter

RAM

read_more_filter

CPU Model

read_more_filter
ASUS ZenBook UX31A
13.0"
2.4 GHz
128 GB [SSD]
4.999 kr.
ASUS VivoBook S15 M533IA
5.999 kr.
ASUS ASUS TUF FX506
15.6"
2.9 GHz
512 GB [SSD]
6.999 kr.
ASUS Zenbook UX392
13.3"
1.8 GHz
512 GB [SSD]
5.999 kr.
ASUS ASUS ZENBOOK UX430UAR-PURE2
14.0"
1.6 GHz
256 GB [SSD]
3.999 kr.
1-5 af 5 produkter

Køb en GreenMind Windows bærbar

Få 3 års garanti på en brugt bærbar computer fra GreenMind

Søger du en billig bærbar? Så er du kommet til det rette sted. Hos os kan du købe brugte Windows computere som er blevet renset, testet og istandsat af en GreenMind teknikker, der er specialist i netop Windows computere. 

Du kan spare mange penge ved at købe en Windows bærbar hos os, og samtidig kan du være helt tryg. Du får nemlig 3 års garanti og 14 dages fuld returret, når du køber en brugt laptop, der har fået forlænget levetiden. 

 


Spar penge og vær med til at passe på jordens sparsomme naturressourcer

Når du køber en brugt Windows bærbar, får du den billigere end hvis du køber den ny fra fabrikken. Vi har et stort udvalg af Windows computere i forskellige modeller og i forskellige stande, og vi har derfor noget for ethvert behov og budget. Når du køber brugt frem for nyt er du med til at forlænge levetiden på et produkt, der allerede er produceret, og du udskyder dermed behovet for at producere nyt. Alle vores brugte laptops er fuldt funktionsdygtige og har mange år tilbage at leve i. Mac eller Windows?

Når du skal vælge om du skal have en ny brugt Mac eller Windows laptop, skal du først og fremmest tænke over dit behov og budget. Du kan med fordel overveje: 

Hvilke andre produkter har du? Har du en iPhone eller Android telefon? Har du en iPad eller en anden tablet? Hvad skal du bruge din bærbar til? Søger du en billig bærbar? Hvilke programmer skal du bruge?

Som regel siger man, at hvis du skal bruge din bærbar til musik, fotografi- eller videoredigering, så er en Apple MacBook det hyppigste valg. De mest populære softwares som Logic Pro og Final Cut Pro fås nemlig kun til Apple produkter. Skal du derimod game eller arbejde med tunge datasæt, så vinder Windows med længder. Windows computere er også de foretrukne blandt arbejdsgivere, da de kan køre flere programmer samtidigt. Windows bærbare har også adgang til en  større kartotek af spil og kan fås med kraftfulde processorer, som gør det muligt for dig at bruge den i mange timer – uden at skulle bekymre dig om forsinkelser.Tre gode grunde til at købe en brugt Windows computer

Der er mange fordele ved at købe en Windows computer brugt, der er blevet istandsat hos GreenMind:

  • Pris: Ved at købe en brugt Windows computer sparer du penge sammenlignet med at købe en helt ny. Priserne varierer efter standen, og du kan derfor få en billig Windows computer der passer til netop dit behov og budget. 

  • Miljø: Når du køber en GreenMind Windows laptop er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret computer. På den måde sikrer du, at der ikke produceres unødigt elektronik og kommer ekstra meget elektronikaffald.

  • Garanti: Når du handler hos GreenMind får du altid 3 års garanti samt 14 dages fuld returret.