Fra 1.299,-
Fra 1.739,-
Fra 1.609,-
Fra 1.609,-
Fra 899,-
Fra 1.519,-
Fra 2.699,-
statistics

NEDSAT PRIS

Fra 1.019,-
Fra 2.849,-
Fra 1.539,-
Fra 2.569,-
Fra 2.239,-
Fra 2.239,-
Fra 2.599,-
Fra 1.619,-
Fra 999,-
Fra 2.209,-
Fra 1.729,-
Fra 1.659,-
Fra 2.929,-
Fra 1.999,-
Fra 2.159,-
Fra 1.449,-
Fra 2.449,-
Fra 1.799,-
Fra 3.729,-
Fra 1.739,-
Fra 2.129,-
Fra 799,-
Fra 2.799,-

Brugte smartphones

Køb en billig Android mobil hos GreenMind

Hos GreenMind finder du et stort udvalg af brugte smartphones. Med en brugt smartphone kan du få en attraktiv telefon til en ekstra god pris. Køb en billig android telefon fra et af de kendte mærker som Samsung, Huawei eller Sony. Se det brede udvalg herunder og find den smartphone, som passer til dit behov.

 

Der er mange fordele ved at købe din næste Android telefon hos GreenMind

Der er mange fordele ved at købe en brugt Android hos os. Blandt andet:

  • Du kan få en nyere model til en billigere pris. Vi har et stort udvalg af Android telefoner og har derfor alt fra ældre modeller til nyere modeller. Prisen afspejler alderen, standen og modellen. Vi har derfor noget til ethvert budget og behov, afhængig af om du søger den nyeste nye eller godt kan “nøjes” med en ældre model med færre funktioner, men med mange år tilbage at leve i. 
  • Når du køber en brugt Android mobil hos GreenMind modtager du altid en brugt smartphone,  som er fuldt funktionel og sin har mange år tilbage at leve i. Alle vores brugte telefoner er nemlig blevet nulstillet, testet. renset og istandsat af vores teknikere, der er specialiseret i netop brugte Android telefoner. 
  • Når du køber en brugt smartphone hos os får du 3 års garanti og 14 dages fortrydelsesret.
  • Ved at købe en brugt Android mobil hos GreenMind, er du med til at passe på jordens sparsomme naturressourcer. Når du køber brugt frem for nyt forlænger du nemlig levetiden på et allerede eksisterende produkt, og du udskyder dermed behovet for at producere nyt. Det er i produktionen at den største udledning af CO2 forekommer. Ved at forlænge levetiden på et allerede eksisterende produkt mindsker du også mængden af elektronisk affald, der er skadeligt for planeten.
  • Når du køber en brugt Android hos GreenMind, kan du sælge din gamle telefon til os. Selvom dit behov for en ny telefon indtræffer, kan det stadig være din gamle telefon - eller dele af den - stadig har flere år tilbage at leve i. Derfor vil vi rigtig gerne opkøbe brugte telefoner for at genanvende de brugbare dele. De dele der ikke vil kunne benyttes længere, sørger vi ligeledes for bliver leveret til affald ansvarligt.

 

Sikkert og trygt køb af brugte smartphones

Når du køber en brugt smartphone hos GreenMind kan du være helt tryg og rolig. Vi tester, renser, nulstiller og istandsætter nemlig alle brugte smartphone inden vi sælger dem videre. På den måde er du sikker på, at din nye brugte smartphone virker som den skal og ikke indeholder data fra den tidligere ejer. Alle vores brugte smartphones sælges derfor med en udvidet garanti på hele 3 år, hvilket er et helt år længere end hvis du køber en smartphone fra  ny . Derudover får du altid 14 dages fortrydelsesret når du handler hos os. 

 

Når vi har en brugt smartphone inde til istandsætning vurderer vi, stand og udseende på produktet efter vores standardskala. Det giver dig mulighed for at få en billig brugt android af netop det mærke og den model, som du drømmer om, hvis du kan leve med, at telefonen har et par ridser i coveret eller en skramme på kanten. Alle vores enheder er uanset deres stand fuldt funktionelle og har mange år tilbage at leve i. Hvorfor skal du købe en brugt android telefon hos Greenmind?

En brugt android fra GreenMind er den sikreste måde at købe en brugt smartphone på. Vi tester og nulstiller din brugte smartphone inden køb. Så er du sikker på, at den virker som den skal og ikke indeholder data fra den tidligere ejer. Alle vores brugte smartphones sælges derfor med samme garanti og reklamationsret, som på en ny telefon – samt 14 dages fuld returret.

 

I forbindelse med test og nulstilling, vurderer vi også telefonens stand og udseende efter vores standardskala. Det giver dig mulighed for at få en ekstra billig brugt smartphone af netop det mærke og den model, som du drømmer om - hvis du kan leve med, at telefonen har et par ridser i coveret eller en skramme på kanten.