Lav en backup af din data

Når du skal have din enhed til reparation hos GreenMind, er det vigtigt at du laver backup af dine data på enheden. Selvom vi altid bestræber os på at bevare alle oplysninger på din enhed, kan der i nogle tilfælde ske tab af data. Derfor er det vigtigt, at du selv har sørget for at lave backup af det inden, du indleverer din enhed til os.

iPhone: Sådan laver du en automatisk sikkerhedskopiering

Har du en iPhone eller iPad kan du slå automatisk sikkerhedskopiering til, så dine data automatisk bliver gemt i din iCloud konto.
  1. Sørg for at din enhed er tilsluttet en strømforsyning, og dit lokale WiFi netværk.
  2. Gå til dine Indstillinger → Klik på dit navn → klik på iCloud → Klik på iCloud sikkerhedskopiering → Sørg for at “Sikkerhedskopier denne iPhone / iPad” er slået til.
  3. Sørg for at enhedens skærm er låst, mens du sikkerhedskopierer.
  4. Alternativt kan du trykke på “Sikkerhedskopier nu”, for at sikre, at den foretager en sikkerhedskopiering med det samme.

Når dette er slået til, vil din enhed automatisk lave en sikkerhedskopi af dine data, når telefonen er tilsluttet både netværksdækning og strømforsyning. Vær dog opmærksom på, at du skal have lagerplads nok på din iCloud konto, for at kunne sikkerhedskopiere. Din enhed vil vise dig, hvis du ikke har nok lagerplads på din iCloud konto.

Android: Sådan laver du en automatisk sikkerhedskopiering

Har du en Android telefon, kan du slå automatisk sikkerhedskopiering til med din Google konto.
  1. Sørg for at din enhed er tilsluttet en strømforsyning, og dit lokale WiFi netværk.
  2. Gå til dine Indstillinger → Google → Sikkerhedskopi. Er det første gang, du benytter automatisk sikkerhedskopiering, skal du aktivere sikkerhedskopiering i Google One, og følge vejledningen, der kommer på skærmen.
  3. Tryk på “Sikkerhedskopier nu”, for at sikre, at den foretager en sikkerhedskopiering med det samme.

Når dette er slået til, vil din enhed automatisk lave en sikkerhedskopi af dine data, når telefonen er tilsluttet både netværksdækning og strømforsyning. Det kan dog tage op til 24 timer at gennemføre en sikkerhedskopiering i Google One.

Send din enhed til reparation

Læs mere her om, hvad du skal gøre, når du skal sende din enhed til reparation hos GreenMind.