Dine fordele hos GreenMind

Der er flere fordele ved at være kunde i GreenMind. Vi gør nemlig alt, hvad vi kan for at give dig den bedst mulige kundeservice, uanset hvilken service du ønsker at benytte hos os, om det er at købe, sælge eller få repareret din elektronik. Vi er en 100% danskejet virksomhed, som kæmper for at mindske CO2-aftrykket og bekæmpe elektronikaffald ved at forlænge levetiden på brugt elektronik. Det betyder, du trygt kan handle hos os og med god samvittighed. Her er blot nogle af dine fordele:


1. Du får 3 års garanti, når du handler hos os

Når du køber fornyet elektronik hos GreenMind, så får du automatisk 3 års garanti på din elektronik. Købeloven giver normalt kun 2 år, men vi har udvidet din reklamationsret ét år mere (gælder ikke restsalgsprodukter). Du har også altid 14-dages returret hos os. Det gør vi for at give dig tryghed, når du handler hos os.
Hvis der skulle være mangler med din elektronik, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores eksperter og robotter gennemtester al elektronik, inden vi sælger den videre, så du kan være helt sikker på, at du køber fornyet elektronik i god stand. Med vores test og standarder for fornyet elektronik kan du være helt rolig, selvom du køber brugt. Hvis der skulle være noget, som ikke er som det skal være, så brug din 3 års reklamationsret og fortæl os om evt. fejl og mangler. Du kan trygt indlevere varen i en af vores mange butikker eller kontakte vores kundeservice med henblik på en løsning.

2. Du kan få penge for din gamle elektronik hos os

Når du sælger din enhed til os, så får det nyt liv. Så sælg os din gamle smartphone, tablet eller computer og få penge ind på din konto indenfor 1-3 hverdage. Du kan også vælge at købe din næste telefon hos os, samtidig med at du sælger os din gamle eller vælger et gavekort. Så giver vi dig 20% ekstra for din indleverede enhed, og du har flere penge at shoppe for.

Så hvis du har noget elektronik liggende i skufferne, så overvej om GreenMind ikke skal købe det af dig, ligesom du kan overveje om f.eks den næste smartphone eller tablet kan nøjes med at blive købt brugt.

Læs mere om hvordan lige her: her.

3. Du kan få repareret din elektronik med tryghed

Vi er Danmarks førende reparatør af elektronik, og samarbejder med større virksomheder som Tryg Forsikring, Alm. Brand, Codan, Privatsikring og TopDanmark omkring reparation af deres kunders elektronik.Vi har derfor rigtig god efaring, så du kan trygt få repareret din enhed hos os.

Du mister nemlig ikke din garanti eller reklamationsret på dit produkt hos os. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft din smartphone eller tablet til reparation. Vi har nogle af landets bedste teknikere ansat, som blandt andet er Apple-certificerede, hvilket gør de trygt kan hjælpe dig om det er skærmskifte, batteriskifte, reparation af TrueDepth, rens af højtalere, tastaturskift eller lign. som du har brug for.

Læs mere om hvad vi tilbyder af reparationer lige her.

4. Du kan besøge os i en af vores 15 butikker

Er du typen, der godt kan lide at holde varen i hånden, inden du køber den, eller snakke med en ekspert omkring produktet, så kan du besøge en af vores 15 butikker rundt om i landet. I vores butikker finder du vores mest populære brands som Apple, Samsung, Bang & Olufsen, Lenovo, HP, Dell, Acer, OnePlus, Sony og Huawei. Vi har noget til enhver iOS- eller Andriod-bruger til super skarpe priser. Vi er optaget af at gøre køb af brugt elektronik så trygt som muligt, så vi kan nedsætte CO2-forbruget i Danmark. Derfor har vi i vores butikker værksteder, hvor vi kan lave reparationer på stedet. Vores kyndige fagfolk og teknikere står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Du kan se, hvor vores butikker er placeret rundt om i landet her.


5. Du kan vælge Click & Collect til din foretrukne butik

Hos GreenMind tilbyder vi Click & Collect. Det betyder, at du har mulighed for at købe eller bestille vores produkter online og komme ned i en af vores butikker og hente det. Vi arbejder for at gøre det let for dig at være kunde hos os. Du har derfor mulighed for at få leveret din ordre i 15 forskellige butikker rundt om i landet, hvis den er på lager. Du får besked, når din ordre er klar til afhentning, og vi bestræber os på at have din ordre klar inden 2 timer.

Du kan læse mere om vores Click & Collect her.

6. Du får hurtig levering

Når du bestiller fra Greenmind.dk, bestræber vi os på, at din bestilling bliver hurtigt pakket og klar til levering. Bestiller du inden kl. 15:30 på hverdage sørger vi for, at din pakke allerede bliver sendt samme dag. Vi benytter GLS, så din pakke trygt bliver leveret til din valgte leveringsadresse. Vi bestræber os på, at din levering er fremme 1-3 hverdage efter du har lagt din bestilling.

7. Du hjælper den grønne omstilling og klimaet

Ved at købe fornyet elektronik hos GreenMind er du med til at mindske vores CO2-aftryk og passe bedre på vores planet. GreenMind er nemlig en dansk virksomhed, der køber, sælger og reparerer brugt elektronik og sørger for, at det kommer til at leve meget længere, end det ellers ville have gjort. Fordi vi er danske, så har vi korte forsyningskæder, overholder de nationale miljøstandarder og sociale ansvar. Vores fokus er at hjælpe miljøet og mindsker vores CO2-forbrug. Du sparer nemlig ca. 80% af en smartphone CO2-aftryk, hvis du vælger en brugt, frem for en helt fabriksny.Du kan derfor gøre en forskel, når du vælger at købe fornyet elektronik frem for fabriksnyt.

Det hjælper miljøet at tænke grønt, før du tænker nyt, og hver en handling gør en forskel for vores og ikke mindst vores næste generationers fremtid.

Læs mere om hvordan lige her.


Se vores sortiment

Find nogle af vores varer med ekstra gode priser her.