Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone 11
iPhone 11 tilbyder en god ydeevne og kamera oplevelse. Med dual-kamera, Night mode er den god til at fange mindeværdige øjeblikke.
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.1" Skærmstørrelse
Apple A13
3G
Varenummer 24018
Lignende produkter
 • iphone-11-pro
  iPhone 11 Pro
  2.279 kr.
  5.8" Skærmstørrelse
  Apple A13
  Varenummer 24623
 • iphone-11-pro-max
  iPhone 11 Pro Max
  2.349 kr.
  6.5" Skærmstørrelse
  Apple A13
  Varenummer 24221

Apple iPhone 11

Udsolgt
256 GB | | Okay
0 stk, på lager
GreenMind Certificeret
Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
Apple iPhone 11 er ofte købt sammen med
button-icon
Buttiker
Køb trygt hos GreenMind
 • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
 • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
 • Hurtig levering.
 • Altid 3 års garanti.
 • Det miljøvenlige alternativ.
 • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
 • Produktbeskrivelse

iPhone 11 er en af Apples mest populære modeller, der tilbyder en fremragende balance mellem pris, ydeevne og funktioner. Fremragende for dem, der ønsker funktioner som Ultra Wide-kamera, Night mode og længere batterilevetid.

iPhone 11 har et elegant design med en glasfront og -bag, forstærket med en aluminiumsramme.

iPhone 11 har en 6,1-tommer Liquid Retina HD LCD-skærm med en opløsning på 1792 x 828 pixels. Skærmen leverer skarpe, klare og levende farver, hvilket gør den ideel til at se videoer, spille spil og surfe på nettet. True Tone-teknologien justerer automatisk skærmens hvidbalance for at matche det omgivende lys, hvilket giver en mere behagelig visning i alle lysforhold.

iPhone 11 er udstyret med et dobbelt 12 MP bagkamera-system, der inkluderer en vidvinkel- og en ultravidvinkellinse. Dette giver mulighed for at fange mere af scenen i dine billeder og videoer. Night Mode forbedrer billeder taget i svagt lys, og Smart HDR sikrer, at dine billeder har fremragende detaljer i både højlys og skygger. Frontkameraet på 12 MP med TrueDepth-teknologi understøtter også Portrættilstand.

iPhone 11 er udstyret med stereohøjttalere, der leverer en fyldig og klar lydoplevelse. Enheden understøtter både hurtig opladning og trådløs opladning via Qi-standard.

iPhone 11 bruger Face ID til sikker oplåsning af enheden og godkendelse af betalinger med Apple Pay. Den understøtter Dual SIM (nano-SIM og eSIM), hvilket gør det nemt at have to telefonnumre på samme enhed.

iPhone 11 er kompatibel med den nyeste iOS opdatering og fås i farverne sort, hvid, lilla, grøn, gul og rød. Findes med tre forskellige lagringskapaciteter 64, 128 og 256 GB.