Deltag i vores EM konkurrence!

GreenMind Certificeret

Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. På den måde kan du være sikker på, at det, du køber fra GreenMind, er i topkvalitet, og at alt er lige, som det skal være.

Hvorfor denne certificering?

Med certificeringen sikrer vi, at alle vores enheder er gennemtestet og checket for fejl og mangler af vores eksperter eller avancerede testrobotter.

Kort sagt indebærer certificeringen:

 1. Test og check af ud- og indvendige fejl og mangler
 2. Test med avancerede testrobotter
 3. Fuld datasletning og klargøring
 4. Altid 3 års garanti

1. Test og check af ud- og indvendige fejl og mangler

Vores eksperter gennemgår alle vores produkter og laver test af deres funktionalitet. De fleste produkter bliver også testet med markedets mest avancerede testrobotter. Vi skifter og nyistandsætter produkter, som ikke går igennem vores test. Derudover renser vi dem og sletter data med certificeret software, så de bliver nyistandsat, så den nye ejer selvfølgelig får et produkt, der er helt renset og klargjort. På baggrund af testen og eksperternes vurdering bliver vores produkter inddelt i stande. Vi foretager alle test og reparationer i Danmark.

2. Test med avancerede testrobotter

Når vi gør brug af automatiserede testrobotter, skyldes det ikke manglende tillid til vores eksperter - dem har vi fuld tiltro til. Robotterne er blot en ekstra sikkerhed for, at vores produkter er helt i top, når de kommer til salg online og i vores butikker. Vi tester nemlig vores produkters funktionalitet med en omfattende test, der skal afgøre, om den lever op til vores standarder. På smartphones og tablets inkluderer testen kontrol af mere end 40 nøglefunktioner, fx:.
 • Knapper
 • Mikrofoner og højttalere
 • Skærmkvalitet og touch-skærmresponsivitet (bl.a. alle former for touch funktioner)
 • Batterikapacitet og opladningsfunktionalitet (opladningskapacitet)
 • Kamera kvalitet og funktionalitet (bl.a. blitz og autofokus)
 • Wi-Fi, Bluetooth og mobilnetværkstilkobling
 • Accelerometer og gyroskopsensorer
 • Sensorer (bl.a. vibration og lys)
Ved at køre disse enheder igennem vores automatiserede testrobotter sikrer vi, at der ikke er nogen former for subjektivitet i testen. Alt bliver derfor testet efter samme omhyggelige proces.

3. Fulddatasletning og klargøring

I GreenMind går vi op i sikkerhed, og vi arbejder naturligvis i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen. Vi sikrer fuld datasletning af alle enheder med certificeret software efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder inden de kommer for salg i butik eller online. Vi anvender Picea/FutureDial til telefoner og tablets og WipeDrive til bærbare og computere.

4. Altid 3 års garanti hos GreenMind

I forlængelse af den omfattende testproces giver vi vores kunder hele tre års garanti på fejl og mangler, der er relateret til enhedens funktionalitet. Ifølge købeloven er man alene forpligtet til at yde to års garanti, men hos Greenmind er vi så overbevist om vores produkters kvalitet, at vi har udvidet garantien til tre år. Garantien omfatter mangler, der er relateret til enhedens funktionalitet. Skulle der være noget, der mod forventning ikke virker som det skal, kontakter du os, og vi får din enhed repareret på garantien. Fordi det mener vi giver ro i maven, og det skal være trygt at købe brugt.

Derfor er alle vores produkter hos GreenMind Certificeret, så du med tryghed kan købe dem.

Læs mere om vores produktkvalitet og standbeskrivelser

Du kan læse meget mere om vores forskellige stande og produktkvalitet her