iRep har skiftet navn til GreenMind

Da vi startede iRep i 2009, turde vi kun drømme om, at virksomheden en dag skulle vokse sig til den størrelse, den har i dag. Vi er stolte af navnet iRep, som har fungeret godt både over for kunder og ift. vores produktportefølje. Netop vores produktportefølje har dog udviklet sig markant gennem årene, og vi står i dag et ganske andet sted end for 10 år siden. Vi startede med kun at tilbyde reparation af iPhones, hvilket navnet ”iRep” direkte refererer til. I dag tilbyder vi reparation af alle mærker og modeller af ikke kun telefoner, men også tablets og computere.

Derudover har vi i de seneste år i høj grad øget vores fokus på den grønne profil, vi i kraft af vores reparationer altid grundlæggende har haft. For tre år siden introducerede vi desuden opkøb, istandsættelse og salg af brugte enheder som et bæredygtigt alternativ, når man vil udskifte sin telefon eller tablet.

Nu er det på tide, at vores navn indhenter vores handlinger. Vi er derfor utroligt glade for at kunne annoncere vores nye navn, GreenMind. GreenMind refererer til det grønne sind, vi føler gennemsyrer vores virksomhed. Det gælder vores produktudbud, men også i høj grad vores arbejdsgange og den afledte effekt de har på miljøet.

Velkommen til GreenMind – elektronik med omtanke.

Venlig hilsen
Brian Funch & Jakob Højland, ejere af iRep/GreenMind

Det praktiske:

  • Vi ændrer kun vores navn. CVR-nr., ejerstruktur, adresser og medarbejdere ændrer sig ikke