Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Lenovo ThinkPad L590
Læs mere om produktet

Specifikationer

15.6" Skærmstørrelse
Intel Core i3 8145U 2.1 GHz
8 GB RAM
Intel UHD Graphics 620
Windows 10 Styresystem
Varenummer 93526

  Lenovo ThinkPad L590

  Udsolgt
  15.6" | 2.1 GHz | 128 GB [SSD] | 8 GB
  0 stk, på lager
  GreenMind Certificeret
  Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
  Lenovo ThinkPad L590 er ofte købt sammen med
  1.199 kr.
  button-icon
  Buttiker
  Køb trygt hos GreenMind
  • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
  • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
  • Hurtig levering.
  • Altid 3 års garanti.
  • Det miljøvenlige alternativ.
  • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
  • Produktbeskrivelse

  Lenovo ThinkPad L590 er en kraftfuld bærbar computer med en 15,6" skærm. Denne bærbare computer er designet til at levere en pålidelig ydeevne til både arbejde og underholdning. Med sin store skærm kan du nyde levende og detaljerede billeder, mens den kraftfulde processor sikrer, at du kan håndtere selv de mest krævende opgaver. Med 128 GB lagerplads har du masser af plads til at gemme dine filer, dokumenter, musik og videoer. Og med 8 GB RAM kan du køre flere programmer og opgaver samtidigt uden at opleve forsinkelser eller nedbrud.

  ThinkPad L590 er udstyret med et holdbart og ergonomisk tastatur, der gør det behageligt at arbejde i længere tid. Den har også et skarpt og klart lydsystem, der giver dig en fantastisk lydoplevelse ved afspilning af musik, film eller videospil.

  Med sit stilfulde og holdbare design er Lenovo ThinkPad L590 den perfekte bærbare computer til både studie og arbejde. Den er let at transportere og har en lang batterilevetid, så du kan arbejde eller studere hele dagen uden at skulle bekymre dig om opladning. Udover sin gode ydeevne og pålidelighed kommer ThinkPad L590 også med en række sikkerhedsfunktioner, der beskytter dine data og personlige oplysninger. Den har blandt andet en fingeraftrykslæser og en indbygget dæksel til webcam, der giver dig fuld kontrol over dit privatliv.

  Med Lenovo ThinkPad L590 får du en pålidelig og kraftfuld bærbar computer, der kan håndtere alle dine behov. Uanset om du bruger den til arbejde, studie eller underholdning, kan du stole på, at den leverer en fremragende ydeevne og en fantastisk brugeroplevelse.