ODENSE

Find os!
PLACERING

Rosengårdcentret
Ørbækvej 75
5220 Odense

Butik 88 – Gul gade

Bemærk: Vi er flyttet til Rosengårdcentret pr. 1. marts 2020.

ÅBNINGSTIDER

Klik her for at se åbningstider og detaljeret driftsinformation ifm. coronavirus

GreenMind Odense tilbyder iPhone-reparation i Rosengårdcentret. Vores butik tilbyder desuden et udvalg af både brugte iPhones med 3 års garanti, samt bæredygtigt tilbehør. Søger du en mobil til en billig pris kan du købe med ro i sjælen. Vores priser på iPhone og Android reparation finder du ved at klikke her og udvalget af vores brugte iPhones finder du her

Vælg en brugt mobiltelefon hvis du samtidig ønsker at handle miljøvenligt. Den mest bæredygtige mobiltelefon er den der allerede er i omløb.

Offentlig transport

Der kører busser direkte til centret og holder ved indgangene:

Linje 21, 23 og 24 ved Gul D
Linje 41, 42, 42 og 72 ved Gul C v/biografen
Linje 81, 82 og 83 på Ørbækvej

For yderligere information, tjek FynBus’ hjemmeside på www.fynbus.dk

Parkering

Rosengårdcentrets adresse er: Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ.
Centret ligger kun få minutter fra motorvejen. Kører du i østgående retning så brug afkørsel nr. 52, drej til venstre af vej 168 og fortsæt indtil O2, hvor der svinges til højre. Der er adgang til centret via Munkerisvej. Kører du i vestgående retning så benyt afkørsel 49 mod Odense, og bliv i højre vognbane ind til rundkørsel. Tag tredje frakørsel til højre ind på Ørbækvej. Der er tilkørsel til centret fra Ørbækvej.

Der er 3000 parkeringspladser omkring hele centret, så det er hurtigt og nemt at parkere. Brug p-skiltningen til at finde den nærmeste ledige p-plads. Er du til parkering i tørvejr, så benyt parkeringskælderen med 70 pladser ved Indgang F. Der er handicappladser ved alle centerindgange.
Alle p-pladser er helt uden tidsbegrænsning og ganske gratis.

SÅDAN FOREGÅR REPARATIONEN AF DIN SMARTPHONE

Hvis du afleverer din smartphone direkte i butikken, kan vi typisk klare reparationen inden for få timer, og du kan tage din telefon med hjem igen senere samme dag. Ved diagnoser af vandskader og lignende vil reparationstiden typisk være længere, og vi tager også forbehold for, at en reservedel ikke er på lager. Vi tilbyder reparation af de fleste modeller.  Den komplette liste kan ses ved at klikke her.

VI SAMARBEJDER MED DANMARKS STØRSTE FORSIKRINGSSELSKABER
GreenMind samarbejder med nogle af Danmarks største forsikringsselskaber. Disse forsikringsselskaber har gennem flere år placeret deres tillid hos GreenMind, når det kommer til at få repareret deres kunders smartphones og tablets. GreenMind har desuden aftaler med flere hundrede forskellige samarbejdspartnere inden for dansk erhverv. Ønsker du også at få tilknyttet din virksomhed til GreenMind, så kontakt os via mail, salg@greenmind.dk, eller telefonisk på 46 97 50 50. For mere information om, hvad GreenMind kan tilbyde din virksomhed, klik her.