Køb en GreenMind iPhone Xs

Billig iPhone Xs uden abonnement 

Hos GreenMind kan du købe en billig iPhone Xs uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle vores iPhone Xs er testet og istandsat af vores teknikere, der er specialiseret i Apple iPhones. Du får derfor en iPhone uden abonnement til en god pris med alle de samme funktioner som en fabriksny. Du kan se vores aktuelle iPhones Xs tilbud på vores hjemmeside GreenMind.dk.Hvad kan en iPhone Xs

En brugt iPhone Xs kan det samme som en helt ny iPhone Xs.


Når du køber en brugt iPhone Xs, får du en billig iPhone med at det, du skal bruge. Er du ikke til smartphones med alt for mange nye og unødige funktioner, men ønsker en hverdagstelefon fuld af kraft, er en iPhone Xs et perfekt valg til dig.

iPhone Xs er en mindre mere kompakt iPhone end de nyere modeller som fx iPhone 11, iPhone 12 og iPhone 13. På trods af den mindre størrelse er den fuld af kraft og nye funktioner. En brugt iPhone Xs er for dig, der ønsker en simpel men effektiv smartphone. iPhone Xs er en opgraderet udgave af forgængeren iPhone X. Den nye version er mere robust og har et opgraderet kamera, en hurtigere chip og en længere batterilevetid.
En trofast og pålidelig iPhone med et godt kamera

Med en brugt iPhone Xs får en du pålidelig smartphone, der aldrig skuffer. IPhone Xs er udstyret med et dual kamera med 12 megapixel wide-angle, der gør at du altid kan tage klare billeder. Det dobbelte kamerasystemet indeholder dobbelt optisk billedstabilisering med 2 x optisk zoom, mens en ny sensor i kameraet er dobbelt så hurtig som hos tidligere iPhones. Smart HDR skaber billeder med større fremhævninger og skygge detaljer. Smartphonens større og dybere pixels forbedrer billedgengivelse og ydeevnen ved svagere belysning.
Fordele ved at købe en GreenMind iPhone Xs

Der er mange fordele ved at købe en istandsat GreenMind iPhone. Bl.a.

 • Pris: Hvis du køber en brugt iPhone Xs er der penge at spare. Hos GreenMind har vi flere iPhone Xs i forskellige stande og til forskellige priser. Priserne varierer efter standen, og du kan derfor få en billig iPhone Xs der passer til netop dit behov og budget.

 • Miljø: Når du køber en GreenMind iPhone Xs er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret iPhone. På den måde er du med til at sikre, at der ikke produceres unødigt elektronik og  kommer ekstra meget elektronikaffald.

 • Garanti: Når du handler hos GreenMind får du altid 3 års garanti og 14 dages fortrydelsesret.  • vector

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

 • vector

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

 • vector

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev