Køb en GreenMind iPhone 11 brugt

Billig iPhone 11 uden abonnement 

Hos GreenMind kan du købe en billig iPhone 11 uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle vores iPhone 11 er testet og istandsat af vores teknikere, der er specialiseret i Apple iPhones. Du får derfor en iPhone 11 uden abonnement til en god pris med alle de samme funktioner som en fabriksny. Du kan se vores aktuelle iPhones 11 tilbud på vores hjemmeside GreenMind.dk.


Hvad kan en iPhone 11?

Apple lancerede iPhone 11 i efteråret 2019, og modellen blev hurtigt en af årets mest populære smartphones. iPhone 11 har mange af de sammen egenskaber som iPhone SE 2020 og iPhone Xr, men første iPhone med to bagudvendte kameraet placeret i et dobbelt kamerasystem. Efterfølgende har iPhone 12 og iPhone 12 Mini gjort den kunsten efter med deres dobbelte kamerasystemer. 

iPhone 11-serien består af tre modeller; iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

 

En telefon med godt kamera

Med iPhone 11 får du en smartphone, hvis kamera har en ekstrem høj detaljegrad. Kameraet kan tage portrætbilleder, landskabsbilleder og med de avancerede vidvikel- og ultravidvinkelsensorer har kameraet et hav af muligheder for at fange hverdagen øjeblikke på film. Kameraet har mange ekstra funktioner og kan blandt andet stabilisere og fokuserer motiver. Kameraet har en masse ekstra funktioner, og er derfor perfekt til dig, der elsker sociale medier og nyder at producere videoer til TikTok og tage inspirerende billeder til Instagram. Kameraet kommer nemlig med hele seks forskellige effekter, der hjælper dig til at tage professionelle billeder klar til udgivelse direkte med din iPhone 11.


Køb en iPhone 11 brugt og vær med til at passe på miljøet

Ved at købe en brugt iPhone 11 der er blevet istandsat, sparer du penge samtidig med at du bevarer jordens sparsomme naturressourcer. Vi kæmper for at forlænge levetiden på allerede eksisterende produkter, ved at rense, teste og istandsætte dem til videresalg. Ved at købe en brugt iPhone 11 der er blevet fornyet er du med til at støtte denne kamp.Fordele ved at købe en GreenMind iPhone 11 

Der er mange fordele ved at købe en istandsat GreenMind iPhone. Bl.a.

Der er mange fordele ved at købe en istandsat GreenMind iPhone. Bl.a.

 • Pris: Hos GreenMind kan du købe en billig iPhone 11. Vi har flere udgaver i forskellige stande og til forskellige priser. 

 • Miljø: Når du køber en GreenMind iPhone 11 er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret iPhone. Du er derfor med til at  sikre, der ikke produceres unødigt elektronik og kommer ekstra elektronikaffald.

 • Garanti: Når du handler hos GreenMind får du altid 3 års garanti og 14 dages fortrydelsesret.

 • vector

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

 • vector

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

 • vector

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev