Deltag i vores EM konkurrence!
Ryd filtre (0)
error Placeholder

Beklager, vi fandt ikke det, du ledte efter.

1-0 af 0 produkter

Køb en GreenMind iPhone 12 Mini

Find den billigste iPhone 12 Mini

Hos GreenMind kan du købe en billig iPhone 12 Mini uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle vores iPhone 12 Mini er testet og istandsat af vores teknikere, der er specialiseret i Apple iPhones. Du får derfor en iPhone 12 Mini uden abonnement som er fuldt funktionsdygtig. Du kan se vores aktuelle iPhones 12 Mini tilbud på vores hjemmeside GreenMind.dk eller i en af vores butikker. 


iPhone 12 Mini har de samme funktioner som iPhone 12 og ældre modeller som iPhone 11 eller iPhone X — det er kun størrelsen, vægten og batterikapaciteten, der er forskel på. En iPhone 12 Mini er for dig, som ønsker en mindre og billigere version af den populære iPhone 12.


Hvad kan en iPhone 12 Mini?

En brugt iPhone 12 Mini kan det samme som en helt ny iPhone 12 Mini. 


IPhone 12 Mini kommer i et flot design med stilrent højkvalitets glas og skarpe kanter. Med iPhone 12 Mini får du samme kraftfulde smartphone som iPhone 12 blot pakket ind i et mindre ydre. 


En iPhone med en lille skærm

iPhone 12 Mini har en enestående lille og kompakt skærm, som gør det nemt at betjene smartphonen med én hånd. iPhone 12-serien er den første serie af iPhones, der har et OLED display kombineret med 5G teknologi. Det betyder bl.a. at du med iPhone 12 Mini kan se videoer og film i høj opløsning i op til 15 timer på en opladning. Derudover har den unikke skærm et HDR display, hvilket er den samme som nogle af de bedste tablets på markedet benytter, der er med til at give dig den bedste oplevelse, når du får vist indhold på skærmen. Med iPhone 12 Mini får du derfor en smartphone af høj kvalitet i en lille indpakning. 

iPhone 12 Mini har alle de samme unikke og spændende features som 12-seriens andre iPhones. iPhone 12-serien består af fire modeller; iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. iPhone 12 og iPhone 12 Mini kommer med samme teknologi og samme kameraopsætning blot i to forskellige størrelser. Køb en iPhone 12 Mini brugt og vær med til at passe på miljøet

Ved at købe en brugt iPhone 12 Mini der er blevet istandsat og fornyet, sparer du ikke blot penge - du er også med til at bevare jordens sparsomme naturressourcer. Vi kæmper for at forlænge levetiden på allerede eksisterende produkter, ved at rense, teste og istandsætte dem til videresalg. Ved at købe en brugt iPhone 12 Mini der er blevet fornyet er du med til at støtte denne kamp.


Fordele ved at købe en GreenMind iPhone 12 Mini

Der er mange fordele ved at købe en istandsat GreenMind iPhone. Bl.a.

  • Pris: Hos GreenMind kan du købe en billig iPhone 12 Mini. Vi har flere udgaver i forskellige stande og til forskellige priser. 

  • Miljø: Når du køber en GreenMind iPhone 12 Mini er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret iPhone. Du er derfor med til at  sikre, der ikke produceres unødigt elektronik og kommer ekstra elektronikaffald.

  • Garanti: Når du handler hos GreenMind får du altid 3 års garanti og 14 dage fortrydelsesret.