Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone 7
iPhone 7 er en pålidelig smartphone med 4,7" skærm, 12 MP kamera, Touch ID og vandafvisende design. Ideel til daglige opgaver.
Læs mere om produktet

Specifikationer

4.7" Skærmstørrelse
Apple A10
3G
Varenummer 25554

    Apple iPhone 7

    Udsolgt
    128 GB | | Okay
    0 stk, på lager
    GreenMind Certificeret
    Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
    Apple iPhone 7 er ofte købt sammen med
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    Med iPhone 7 får du en pålidelig smartphone til en overkommelig pris. Denne model er ideel for dig, der ikke har behov for de allernyeste teknologier, men stadig ønsker en enhed, der kan klare de daglige opgaver med lethed. Uanset om du surfer på nettet, bruger sociale medier, eller streamer musik og videoer, vil iPhone 7 stadig levere en god brugeroplevelse.

    iPhone 7 har en 4,7” touchscreen med en opløsning på 1334 x 750 pixels. Det kompakte design passer perfekt i hånden. Med en 4,7-tommer skærm med flotte og levende farver, gør det behageligt at se film, spille spil, læse og meget mere. Den er slank og lavet af let aluminium, så den er nem at holde og kan tåle hverdagens brug. iPhone 7 er IP67-certificeret, hvilket betyder, at den er vand- og støvafvisende. Dette giver dig ekstra tryghed, når du bruger din telefon i forskellige miljøer, uanset om det er på stranden eller i regnvejr. På bagsiden har iPhone 7 et 12 megapixel kamera, der gør det muligt at tage gode billeder med, samt optage 4K video med 1080 pixel.

    I siden er der placeret en SIM-kortlæser og i bunden af skærmen en Home-knap udstyret med Touch ID, som gør det nemt og hurtigt at låse din telefon op og sikre dine personlige data. I bunden er der også en indgang til jack stik - iPhone 7 understøtter lightning kabel til opladning.

    Bemærk, at denne model har en Lightning stik til høretelefoner, ellers kan den forbindes med trådløse hovedtelefoner via Bluetooth.

    iPhone 7 opdateres til iOS 15. Du kan vælge mellem klassiske farver som sort, sølv, guld, rød og rosa guld og 32, 128 og 256 GB hukommelse.