Køb en GreenMind iPhone 7

Billig iPhone 7 uden abonnement 

Leder du efter den bedste iPhone til prisen, så er en iPhone 7 et godt bud. Hos GreenMind kan du købe en iPhone 7 brugt uden at gå på kompromis med kvalitetenen. Alle vores iPhones er testet og istandsat af vores teknikere, der er specialiseret i Apple iPhones. Du får derfor en iPhone uden abonnement til en god pris med alle de samme funktioner som en fabriksny. Du kan se vores aktuelle iPhones 7 tilbud online eller i vores butikker.En billig og god iPhone til børn

Hvis du er på udkig efter den bedste iPhone til børn er iPhone 7 et godt bud. iPhone 7 er en ældre iPhone model, men det betyder ikke, at du ikke får en iPhone med en masse styrke og med avanceret teknologi. iPhone 7 er nemlig en god og solid iPhone fra Apple fyld af power og med fokus på æstetik. Smartphonen har et elegant og stilrent design med bløde kanter, der opridser en slank krop i en blanding af glas og metal.

iPhone 7 er et godt bud på en telefon til børn, da da det er en billig iPhone der stadig har en fysisk Home-knap, Touch ID du kan benytte til at logge ind på iPhonen samt 4G netværksforbindelse. På iPhone 7 kan dit barn se YouTube og Twitch, streame videoer i op til 13 timer på en opladning, hvilket er en god tidsmængde for en førstegangs telefon. Man kan ligeledes hente et hav af apps og dermed holde sig opdateret på de trends der bliver talt om i skolegården. 

Når du køber en ny iPhone er det en dyr fornøjelse. Og børn vil som regel også gerne være med på moden, og havde noget nyere fra er kendt mærke. Ved at købe en brugt iPhone kan du imødekomme dette ønske allerede ved den første smartphone, samtidig med at du ikke behøver bruge mange penge.

Andre iPhones der er gode som første telefon til et barn er iPhone 6 og iPhone 8. Vi har mange brugte og istandsatte modeller i forskellige stande på greenmind.dk.
Fordele ved at købe en GreenMind iPhone 7

Der er mange fordele ved at købe en istandsat GreenMind iPhone. Bl.a.

 • Pris: Hos GreenMind kan du købe en billig iPhone 7. Vi har flere udgaver i forskellige stande og til forskellige priser. 

 • Miljø: Når du køber en GreenMind iPhone 7 er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret iPhone. Du er derfor med til at  sikre, der ikke produceres unødigt elektronik og kommer ekstra elektronikaffald.

 • Garanti: Når du handler hos GreenMind får du altid 3 års garanti og 14 dages fortrydelsesret.


 • vector

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

 • vector

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

 • vector

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev