OBS: Kundeservice holder lukket fredag d. 24. maj fra kl. 12:00
Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone 14 Pro Max
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.7" Skærmstørrelse
5G
Varenummer 74162
Lignende produkter
 • iphone-14
  iPhone 14
  5.449 kr.
  6.1" Skærmstørrelse
  Apple A15
  Varenummer 73875
 • iphone-14-plus
  iPhone 14 Plus
  4.519 kr.
  6.7" Skærmstørrelse
  Apple A15
  Varenummer 73988

Apple iPhone 14 Pro Max

Udsolgt
1 TB | | Som ny
0 stk, på lager
GreenMind Certificeret
Vi har købt og solgt mange tusinde elektroniske enheder. Kun dem, der består vores inspektion, tilbydes med GreenMind Certificering. Se certificerings krav her
Apple iPhone 14 Pro Max er ofte købt sammen med
button-icon
Buttiker
Køb trygt hos GreenMind
 • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
 • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
 • Hurtig levering.
 • Altid 3 års garanti.
 • Det miljøvenlige alternativ.
 • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
 • Produktbeskrivelse

Hvad er fordelene ved iPhone 14 Pro Max i forhold til andre iPhones?

iPhone 14 Pro Max er uden tvivl et fantastisk valg, når du er på udkig efter en smartphone! Der er mange fordele ved denne telefon i forhold til andre iPhone modeller, og her er nogle af dem:
For det første er skærmen større end de andre modeller. Du vil få en større og mere imponerende skærmoplevelse med Phone 14 Pro Max. Derudover har skærmen også en høj opdateringshastighed, hvilket gør det muligt at navigere på telefonen hurtigere og mere gnidningsløst.
Du vil opleve en fantastisk kameraoplevelse med iPhone 14 Pro Max. Kameraet har et kraftigt 4-linset kamerasystem, som giver dig mulighed for at tage professionelle billeder og optage videoer i høj kvalitet. Hvis du elsker at tage billeder og dele dem på sociale medier, så vil du elske iPhone 14 Pro Max.
Telefonen har en A16 Bionic chip. Dette betyder, at du vil opleve en hurtig og effektiv ydeevne på telefonen. Du vil kunne køre flere apps på én gang uden at opleve nogen form for forsinkelse eller nedbrud.
Endelig er iPhone 14 Pro Max vandafvisende og støvafvisende, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at beskadige telefonen, hvis den bliver udsat for vand eller støv.
Hvis du vil have den bedste smartphone-oplevelse, så er iPhone 14 Pro Max det rette valg for dig. Men vent ikke for længe med at købe den, da den er meget populær og kan blive udsolgt hurtigt. Bestil din iPhone 14 Pro Max i dag og oplev de fantastiske funktioner og fordele, den har at tilbyde!

Hvilke operativsystemversioner understøtter iPhone 14 Pro Max?

iPhone-model er 14 Pro Max udstyret med operativsystem iOS 15. Dette operativsystem tilbyder en række funktioner og forbedringer, såsom en mere tilpasselig startskærm og forbedret indsigt i dit digitale liv med Focus-funktionen.
Men vent ikke for længe med at opgradere til iPhone 14 Pro Max - ellers risikerer du at gå glip af disse fantastiske fordele. Med dens hurtige ydeevne, avancerede kamera og et luksuriøs design, vil du ikke fortryde at tage skridtet og opgradere til dette imponerende stykke teknologi. Så hvad venter du på? Tag skridtet og oplev alt, hvad iPhone 14 Pro Max har at byde på i dag!