Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone 13 Pro
Forbedret ydeevne, forbedrede kamerafunktioner, længere batterilevetid og et opdateret design. Pro er ideel for dem, der ønsker premium-funktioner i en mere håndterbar størrelse.
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.1" Skærmstørrelse
Apple A15
3G
Varenummer 24775

    NEDSAT PRIS

    SPAR 3 %

    Apple iPhone 13 Pro

    Udsolgt
    256 GB | | Okay
    0 stk, på lager
    GreenMind Certificeret
    Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
    Apple iPhone 13 Pro er ofte købt sammen med
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    iPhone 13 Pro er en professionel og kraftfuld smartphone, der leverer en fremragende brugeroplevelse. iPhone 13 Pro har et fladt design med en glasfront og -bag, forstærket med en rustfri stålramme. Med dens Super Retina XDR-skærm med ProMotion, avancerede tredobbelt kamera-system, LiDAR-scanner, 5G-understøttelse og kraftfulde A15 Bionic-chip er den et godt valg for dem, der søger en premium smartphone.

    iPhone 13 Pro er udstyret med et tredobbelt 12 MP bagkamera-system, der inkluderer en vidvinkel-, en ultravidvinkel- og en telelinse. Dette giver mulighed for 3x optisk zoom ind, 2x optisk zoom ud og op til 15x digital zoom. Night Mode forbedrer billeder taget i svagt lys, og Smart HDR 4 sikrer, at dine billeder har fremragende detaljer i både højlys og skygger. Frontkameraet på 12 MP med TrueDepth-teknologi understøtter også Portrættilstand og Animoji, hvilket gør dine selfies og FaceTime-opkald endnu sjovere.

    iPhone 13 Pro understøtter 5G-netværk, hvilket giver hurtigere download- og uploadhastigheder, lavere latenstid og en mere pålidelig forbindelse. Dette gør det muligt at streame video i høj kvalitet, spille online spil og downloade store filer hurtigt.

    Enheden understøtter både hurtig opladning og trådløs opladning via MagSafe og Qi-standard, hvilket gør det nemt at oplade din telefon uden kabler. MagSafe-teknologien giver også mulighed for at tilføje magnetiske tilbehør som covers og kortholdere. iPhone 13 Pro understøtter Dual SIM (nano-SIM og eSIM).

    Med lagringsmuligheder på 128 GB, 256 GB, 512 GB og 1 TB har du masser af plads til apps, fotos og videoer. Den er tilgængelig i farverne grafit, sølv, guld og sierra blå.