Inspiration til gaver

Nogle er til uldne sokker, andre knap så meget. Det kan være svært at give en god gave, hvis man ikke har fået en ønskeliste, eller hvis ønskelisten er meget sparsom. Hos GreenMind finder du stort udvalg af produkter, som vil glæde både børn og voksne - og til et budget, som de fleste kan være med på.

iPhone

Nok en af de ting, som står aller øverst på de flestes ønskelister. Apples klassiske smartphone har et elegant udseende og er fyldt med alt det, som du har brug for i en smartphone. Vi har et stort udvalg af iPhones - der er helt sikkert noget for hver smag og budget! For at give din iPhone ekstra lang levetid anbefaler vi, at du tilkøber skærmbeskyttelse og cover med til den.

Se hele udvalget af iPhones her.


iPad

En iPad er også en af de ting, som mange har på ønskelisten. Med en iPad kan du nemt spille spil, surfe på nettet, se film og serier, handle på nettet - og meget meget mere. Den er nem at have med på farten, da den hverken fylder eller vejer meget. Velegnet til både arbejde og studiebrug. Fås i mange forskellige modeller.

Se hele udvalget af iPads her.


MacBook

Et sikkert hit! MacBooks fra Apple er kendt for deres stilrene og elegante design, samt pålidelige ydeevne. En yderst populær bærbar, der er god til både arbejde og studie. Fås i mange forskellige modeller, så du nemt kan finde en til dit behov.

Se hele udvalget af MacBooks her.

Windows bærbar

En bærbar, som passer til langt de flestes behov - til et budget de fleste kan være med på. Vi har et stort udvalg af mange forskellige mærker og modeller. God til både arbejde, studie- og skolearbejde, samt til at surfe på nettet eller spille spil på.

Se hele udvalget af Windows bærbare her.

Xbox One

Den perfekte gave til gameren! Med en Xbox One er du garanteret timevis af underholdning. Nem at bruge og spille på.

Se hele udvalget af Xbox spillekonsoller her.

Er du på jagt efter noget andet?

Tjek vores udvalg af andre produkter, som lige nu har en ekstra god pris her.