Ryd filtre (0)

Type

read_more_filter

Mærke

read_more_filter

Model

read_more_filter

Tilgængelig i butik

read_more_filter

Pris

read_more_filter

Stand

read_more_filter

Generation

read_more_filter

Farve

read_more_filter

Forbindelsesteknologi

read_more_filter

Netværksunderstøttelse

read_more_filter
1-24 af 86 produkter

iPhone tilbehør

Køb brugt iPhone tilbehør og spar penge!

Vores professionelle Apple-teknikere gennem tjekker og renser alle produkter – også iPhone tilbehør. Køb din næste iPhone oplader brugt og skån miljøet.

Hvorfor købe iPhone tilbehør brugt?

●       Samme kvalitet som originalt Apple-tilbehør til tilbudspriser. Vi tester tilbehøret grundigt igennem, inden det sættes til salg her på siden. Som autoriseret Apple reparatør, besidder vi den rette viden omkring Apple produkter til at kunne garantere dig, at elektronikken er i driftssikker og god stand, når du køber det.

●       Beskyt miljøet og mindsk mængden af elektronisk affald. Ved at købe din næste iPhone oplader eller cover brugt er du med til bidrage til den grønne omstilling – på den måde, ender funktionelle produkter ikke til skrot, og du sparer penge samtidigt.

●       Handel trygt med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Selv hvis du fortryder dit køb, kan du trygt og nemt returnere det med posten eller aflevere det i en af vores fysiske butikker. Handler du for mere end 599 kr.[1] , får du også fri fragt!

F[2] å den bedste kompatibilitet med originalt Apple-tilbehør

Apple udbyder en lang række forskellige tilbehør til deres produkter. Køber du originalt Apple-tilbehør vil du få den største kompatibilitet og den bedste oplevelse. Apples produkter er nemlig bygget til at fungere optimalt sammen. De er mestre i at optimere opladningen af din telefonen, lyden af din musik og meget mere. Derfor vil du sjældent få den samme oplevelse med kopivarer eller andre mærker.

Køb for eksempel originale høretelefoner til Apple produkter. Både Apple Earpods og Airpods er lavet til at kommunikere med Apples andre produkter. Derudover er de designet til at se godt ud sammen. De er faktisk så populære, at selv folk med Android produkter køber dem. Samtidig er Apple kendt for at lave elektronik i den allerbedste kvalitet – og det gælder også deres elektroniske tilbehør