Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Samsung Galaxy Z Fold5 5G
Samsung Galaxy Z Fold5 er en fantastisk smartphone, der kombinerer et moderne design med avanceret teknologi.
Læs mere om produktet

Specifikationer

7.6" Skærmstørrelse
Qualcomm Snapdragon SM8550-AC Snapdragon 8. Gen (4nm
5G
Varenummer 118529

    Samsung Galaxy Z Fold5 5G

    Udsolgt
    256 GB | Sort | Som ny
    0 stk, på lager
    GreenMind Certificeret
    Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
    Samsung Galaxy Z Fold5 5G er ofte købt sammen med
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    Galaxy Z Fold5 er drevet af den nyeste Snapdragon 8 Gen 2-processor, som tilbyder exceptionel ydeevne og effektivitet. Kombineret med 12 GB RAM kan denne enhed nemt håndtere krævende applikationer, multitasking og avancerede spil. Den forbedrede grafikprocessor sikrer, at alt fra spil til videoafspilning kører glat og uden forsinkelser.

    Telefonen har en innovativ foldbar formfaktor, der giver både en kompakt smartphone-oplevelse og en større tablet-oplevelse, når den er foldet ud. Den ydre skærm er en 6,2-tommer Dynamic AMOLED 2X med en opløsning på 2316 x 904 pixels, hvilket giver skarpe og levende farver. Den indre skærm, når foldet ud, er en imponerende 7,6-tommer QXGA+ Dynamic AMOLED 2X med en opløsning på 2208 x 1768 pixels og en adaptiv opdateringshastighed på op til 120 Hz for en jævn og responsiv brugeroplevelse.

    Galaxy Z Fold5 er udstyret med et avanceret tredobbelt kamerasystem på bagsiden, der inkluderer en 50 MP hovedsensor, en 12 MP ultravidvinkellinse og en 10 MP telephoto lens med 3x optisk zoom. Dette kamerasystem leverer fremragende billedkvalitet med rigelige detaljer og præcise farver, selv i svagt lys. Frontkameraet på den ydre skærm er en 10 MP sensor, mens der på den indre skærm er et 4 MP under-display kamera, der sikrer en uforstyrret skærmoplevelse og stadig tilbyder gode selfies og videoopkald.
    Telefonen har avancerede tilslutningsmuligheder som 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 og en USB-C port, der sikrer hurtig og stabil forbindelse til netværk og eksterne enheder. Sikkerhedsfunktionerne inkluderer en side-monteret fingeraftrykssensor og ansigtsgenkendelse, hvilket sikrer, at dine data forbliver beskyttede.

    Den fås i farverne Phantom Black, Cream og Icy Blue. Lagerkapaciteterne inkluderer 256 GB, 512 GB, og 1 TB.