Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra præsenterer et moderne og elegant design med premium materialer, der giver en følelse af luksus og holdbarhed.
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.8" Skærmstørrelse
Qualcomm Snapdragon SM8650-AC
4G
Varenummer 128712

    Samsung Galaxy S24 Ultra

    Udsolgt
    1 TB | Sort | Som ny
    0 stk, på lager
    GreenMind Certificeret
    Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
    Samsung Galaxy S24 Ultra er ofte købt sammen med
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    Telefonen har en stor 6,8-tommer Dynamic AMOLED 2X-skærm med en opløsning på 3200 x 1440 pixels, der leverer skarpe, klare billeder og levende farver. Skærmen understøtter en adaptiv opdateringshastighed på op til 120 Hz, hvilket sikrer en utrolig flydende brugeroplevelse, selv under krævende opgaver som gaming og videoafspilning. Med HDR10+ certificering tilbyder skærmen en imponerende kontrast og farvepræcision, hvilket gør den ideel til både arbejde og underholdning.

    Den kraftfulde processor, kombineret med op til 16 GB RAM, sikrer hurtig og glat multitasking, spil og applikationsbrug. Den avancerede grafikprocessor forbedrer spiloplevelser og grafikintensive applikationer, mens det integrerede 5G-modem sikrer ultrahurtige datahastigheder.

    Samsung Galaxy S24 Ultra er udstyret med et avanceret quad-kamera system på bagsiden, der inkluderer en 200 MP hovedsensor, en 12 MP ultravidvinkelsensor, en 10 MP periskop-telefotolins med 10x optisk zoom, og en 10 MP telefoto linse med 3x optisk zoom. Dette kamerasystem leverer exceptionel billedkvalitet med fremragende detalje og farvenøjagtighed, selv under svage lysforhold. Frontkameraet på 40 MP sikrer skarpe og detaljerede selfies samt høj kvalitet videoopkald. Avancerede kamera funktioner inkluderer 8K videooptagelse, Super Steady videostabilisering, og avancerede AI-baserede billedforbedringer.

    Telefonen understøtter hurtig opladning på op til 45W, hvilket giver mulighed for hurtigt at genoplade batteriet, så du kan komme videre med din dag. Trådløs opladning og omvendt trådløs opladning gør det nemt at oplade både din telefon og andre kompatible enheder uden brug af kabler.

    Telefonen er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder en ultrasonisk fingeraftrykssensor under skærmen og ansigtsgenkendelse, som sikrer, at dine data er beskyttede. Galaxy S24 Ultra understøtter også UFS 4.0 teknologi for hurtigere dataoverførsel og app-indlæsningstider. Tilslutningsmuligheder inkluderer 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, og en USB-C port, der sikrer hurtig og stabil forbindelse til netværk og eksterne enheder.

    Samsung Galaxy S24 Ultra fås i farverne Phantom Black, Phantom Silver, og Burgundy. Den er tilgængelig med lagerkapaciteter på 256 GB, 512 GB, og 1 TB.