Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Samsung Galaxy S22 Ultra
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.8" Skærmstørrelse
Samsung Exynos SM8450 1.8 GHz
5G
Varenummer 105289

  Samsung Galaxy S22 Ultra

  Udsolgt
  128 GB | Hvid | Som ny
  0 stk, på lager
  GreenMind Certificeret
  Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
  Samsung Galaxy S22 Ultra er ofte købt sammen med
  1.199 kr.
  button-icon
  Buttiker
  Køb trygt hos GreenMind
  • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
  • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
  • Hurtig levering.
  • Altid 3 års garanti.
  • Det miljøvenlige alternativ.
  • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
  • Produktbeskrivelse

  Samsung Galaxy S22 Ultra er en topmodel inden for smartphones og byder på enestående funktioner og ydeevne. Smartphonen er designet til at imødekomme selv de mest krævende brugeres behov og leverer en fantastisk oplevelse.

  Samsung Galaxy S22 Ultra kommer med en imponerende 6,8-tommer Dynamic AMOLED-skærm med høj opløsning. Denne skærm er fyldt med levende farver og imponerende detaljer, hvilket giver dig en visuel oplevelse i verdensklasse. Smartphonen drives af en kraftfuld processor, der sikrer hurtig og problemfri ydeevne. Den har også en imponerende mængde hukommelse og lagerplads, så du kan gemme alle dine filer, apps og billeder uden bekymring.

  Med Samsung Galaxy S22 Ultra kan du tage billeder som en professionel fotograf. Den er udstyret med et avanceret quad-kamerasystem, der består af en hovedsensor med høj opløsning, en ultravidvinkellinse, en telefotolinse og en makrolinse. Med disse kameraer kan du tage fantastiske billeder i enhver situation, uanset om det er landskabsfotografering, portrætter eller nærbilleder.

  Med Samsung Galaxy S22 Ultra behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm i løbet af dagen. Den har et stort batteri med lang batterilevetid, så du kan bruge din telefon hele dagen uden at skulle oplade den. Og når du endelig skal oplade, understøtter den også hurtig opladning og trådløs opladning, så du kan få din telefon fuldt opladet på ingen tid.

  Samlet set er Samsung Galaxy S22 Ultra den ideelle smartphone til dig, der ønsker enestående ydeevne, fantastisk kamera, og lang batterilevetid.