OBS: Kundeservice holder lukket fredag d. 24. maj fra kl. 12:00
Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.8" Skærmstørrelse
Qualcomm Snapdragon SM8350
5G
Varenummer 109697

  Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

  Udsolgt
  128 GB | Sort | Som ny
  0 stk, på lager
  GreenMind Certificeret
  Vi har købt og solgt mange tusinde elektroniske enheder. Kun dem, der består vores inspektion, tilbydes med GreenMind Certificering. Se certificerings krav her
  Samsung Galaxy S21 Ultra 5G er ofte købt sammen med
  button-icon
  Buttiker
  Køb trygt hos GreenMind
  • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
  • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
  • Hurtig levering.
  • Altid 3 års garanti.
  • Det miljøvenlige alternativ.
  • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
  • Produktbeskrivelse

  Samsung Galaxy S21 Ultra 5G har en stor 6,8” touchscreen med Quad HD+ opløsning på 3200 x 1440 pixel. Dynamic AMOLED skærmteknologien, som er indbygget i smartphonen, gør, at der vises skarpe farver og dyb sort, samt at der holdes længere strøm sammenlignet med andre LCD-skærme. S21 Ultra 5G kommer med 128 GB, 256 GB og 512 GB. Modellen kommer i fem fine farver; Sort, sølv, titanium, navy og brun.

  S21 Ultra 5G har et firedobbelt kamerasystem der gør, at du altid kan tage knivskarpe billeder. kamerasystemet består af en 108 megapixel hovedsensor, en 10 megapixel telefotolinse med en blændeåbning på f/2,4. en 10 megapixel telefotolinse med en blændeåbning på f/4,9 og OIS, samt et 12 megapixel ultrabred sensor med en f/2,2 blændeåbning og autofokus funktion.

  På forsiden har S21 Ultra 5G et 40 megapixel kamera der sikrer at du altid kan tage knivskarpe selfies samt foretage videoopkald i høj kvalitet.

  S2 Ultra 5G har et indbygget 5.000 mAh batteri, med Fast Charging funktion, der sikrer en strømeffektiv smartphone der oplader hurtigt. Opladning foretages via en USB-C connector. S21 Ultra 5G er understøttet en Wireless PowerShare funktion der gør, at det er muligt at benytte din smartphone som en trådløs oplader til andre kompatible enheder.

  Samsung Galaxy S21 Ultra 5G har ansigtsgenkendelse samt fingeraftrykslæser, hvorfor du både kan benytte dit ansigt samt dit personlige fingeraftryk til at tilgå smartphonen.