Ryd filtre (0)

Mærke

read_more_filter

Model

read_more_filter

Tilgængelig i butik

read_more_filter

Pris

read_more_filter

Lagerplads

read_more_filter

Stand

read_more_filter

Skærmstørrelse

read_more_filter

Farve

read_more_filter
Samsung Galaxy S21 FE 5G
256 GB
Grafitgrå
Okay
2.519 kr.
1-1 af 1 produkter
Overvejer du at købe en ny smartphone, men vil gerne spare penge og tænke på miljøet? Hos GreenMind kan du købe en brugt og istandsat Samsung Galaxy S21 FE, der er blevet gennemtestet af vores eksperter og er klar til brug. Vi er specialiseret i at sælge brugt elektronik og sørger for, at alle vores telefoner er renset for data og klargjort til brug. Med 3 års garanti og 14 dages fuld returret kan du trygt købe en brugt smartphone hos os og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

En populær Samsung smartphone
Samsung Galaxy S21 FE er en populær smartphone med en række imponerende funktioner. Telefonen er designet med en stor 6,5 tommer FHD+ Super AMOLED-skærm, der giver en klar og skarp visning af alle billeder og videoer. Den er også udstyret med lynhurtig 5G-internetforbindelse, så du altid kan være tilsluttet og opdateret. Telefonen har en kraftfuld otte-kerne Qualcomm Snapdragon 888-processor og 8 GB RAM, hvilket giver masser af ydeevne og lynhurtig respons. Der er også 128 GB intern lagringsplads, så du kan gemme alle dine billeder, videoer og apps uden at skulle bekymre dig om pladsmangel.

Samsung Galaxy S21 FE er også udstyret med et imponerende kamera med tre sensorer: en 12 MP vidvinkel, en 12 MP ultravidvinkel og en 8 MP telefoto. Dette giver dig mulighed for at tage fantastiske billeder og optage videoer i høj kvalitet. Som en ekstra bonus er telefonen også IP68-certificeret, hvilket betyder, at den er vand- og støvafvisende. Samsung Galaxy S21 FE er udstyret med et kraftfuldt 4500 mAh batteri, der giver dig en imponerende batterilevetid. Du kan bruge telefonen hele dagen uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm. Derudover understøtter telefonen også trådløs opladning.

Hvorfor købe brugt hos GreenMind?
Ved at købe en brugt og istandsat Samsung Galaxy S21 FE hos GreenMind, kan du spare penge i forhold til at købe en helt ny telefon, samt gøre en indsats for miljøet. Ved at købe en brugt smartphone hos GreenMind er du med til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Vores Samsung Galaxy S21 FE er gennemtestet og renset grundigt for data, så du kan være sikker på, at den fungerer som en helt ny telefon. Du får altid 14 dages returret og 3 års garanti på dit køb hos GreenMind.