Køb en GreenMind iPhone Xs Max

Billig iPhone Xs Max uden abonnement 

Alle vores iPhone Xs Max er testet og istandsat af vores teknikere, der er specialiseret i Apple iPhones. Du får derfor en iPhone uden abonnement til en god pris med alle de samme funktioner som en fabriksny. Du kan se vores aktuelle iPhones Xs Max tilbud online eller i vores butikker.Hvad kan en iPhone Xs Max?

En brugt iPhone Xs Max kan det samme som en helt ny iPhone. Når du køber en brugt iPhone Xs Max hos GreenMind modtager du nemlig en iPhone, der er blevet istandsat og dermed er fuldt funktionel og med mange år tilbage at leve i.  

Når du køber en brugt iPhone Xs Max, får du en smartphone, med alt det du har brug for. Er du ikke til iPhones med alt for mange nye og unødige funktioner, men ønsker en hverdagstelefon fuld af kraft, er en brugt iPhone Xs Max et perfekt valg til dig.En god iPhone med en stor skærm

iPhone Xs Max er en større og mere avanceret udgave af iPhone Xs. IPhone Xs Max er en elegant smartphone med alt den nyeste og mest avancerede teknik endnu set hos en iPhone.

Kameraet, funktionerne og æstetikken er det samme hos iPhone Xs Max som de er hos en iPhone Xs blot pakket ind i et større ydre. IPhone Xs Max har nemlig en 6,5” Super Retina skærm, hvor iPhone Xs til sammenligning har en 5,8” skærm. I touchskærmen er der indbygget OLED og HDR teknologi, der sikrer høj kvalitet og livagtige farver, og gør at den bedre holder strøm. Skærmens 2688 x 1242 opløsningen med 458 pixel giver en unik oplevelse, når du får vist indhold på den store kant-til-kant skærm. En brugt iPhone Xs Max er derfor den bedste iPhone til dig, der elsker at streame film og serier, da dens store skærm og avancerede teknologi gør det til en fornøjelse at få vist indhold.Fordele ved at købe en GreenMind iPhone Xs Max

Der er mange fordele ved at købe en istandsat GreenMind iPhone. Bl.a.

  • Pris: Hos GreenMind kan du købe en billig iPhone Xs Max. Vi har flere iPhone Xs Max i forskellige stande og til forskellige priser. 

  • Miljø: Når du køber en GreenMind iPhone Xs Max er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret iPhone. Du er derfor med til at  sikre, der ikke produceres unødigt elektronik og kommer ekstra elektronikaffald.

  • Garanti: Når du handler hos GreenMind får du altid 3 års garanti og 14 dages fortrydelsesret.