Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone SE 2022
Klassisk design, god brugeroplevelse, passende skærmstørrelse og godt kamera - alt sammen til en overkommelig pris.
Læs mere om produktet

Specifikationer

4.7" Skærmstørrelse
Apple A15
5G
Varenummer 58169

    Apple iPhone SE 2022

    Udsolgt
    64 GB | | Som ny
    0 stk, på lager
    GreenMind Certificeret
    Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
    Apple iPhone SE 2022 er ofte købt sammen med
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    iPhone SE (2022) er en god og kompakt smartphone, der leverer en fremragende brugeroplevelse. iPhone SE (2022) har et klassisk design med en glasfront og -bag, forstærket med en aluminiumsramme. Et godt valg for dem, der søger en overkommelig, men effektiv smartphone.

    iPhone SE (2022) er udstyret med et enkelt 12 MP bagkamera med en vidvinkellinse. Dette giver mulighed for op til 5x digital zoom. Night Mode forbedrer billeder taget i svagt lys. Frontkameraet er på 7 MP.

    iPhone SE (2022) har en 4,7-tommer Retina HD LCD-skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixels. Skærmen leverer klare farver og høj kontrast, hvilket giver en god visuel oplevelse. True Tone-teknologien justerer automatisk skærmens hvidbalance for at matche det omgivende lys, hvilket giver en behagelig visning i alle lysforhold.

    iPhone SE (2022) er udstyret med en kraftfuld A15 Bionic-chipsæt, hvilket er en forbedring fra seriens 2.generation med en A13 Bionic-chip. Det gør at smartphonen klarer selv de mest krævende opgaver, samtidig med den har en øget strøm beholdning.

    iPhone SE (2022) understøtter 5G-netværk, hvilket giver hurtigere download- og uploadhastigheder, lavere latenstid og en mere pålidelig forbindelse. Dette gør det muligt at streame video i høj kvalitet, spille online spil og downloade store filer hurtigt.

    iPhone SE (2022) bruger Touch ID til sikker oplåsning af enheden og godkendelse af betalinger med Apple Pay. Ved hjælp af den velkendte Hjem-knap kan du nemt og sikkert bruge din telefon.

    Enheden understøtter både hurtig opladning og trådløs opladning via Qi-standard, hvilket gør det nemt at oplade din telefon uden kabler. iPhone SE (2022) understøtter Dual SIM (nano-SIM og eSIM).

    Med lagringsmuligheder på 64, 128 og 256 GB har du masser af plads til apps, fotos og videoer. Den er tilgængelig i farverne midnat, stjerneskær og rød.