Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone SE 2020
iPhone SE (2020) er Apples budgetvenlige model, der kombinerer kraftfuld ydeevne med et kompakt og velkendt design.
Læs mere om produktet

Specifikationer

4.7" Skærmstørrelse
Apple A13
3G
Varenummer 25826

    Apple iPhone SE 2020

    Udsolgt
    64 GB | | Som ny
    0 stk, på lager
    GreenMind Certificeret
    Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
    Apple iPhone SE 2020 er ofte købt sammen med
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    iPhone SE (2020) et fremragende valg for dem, der ønsker en pålidelig iPhone uden at sprænge budgettet. iPhone SE (2020) har et klassisk design med en glasfront og -bag, forstærket med en aluminiumsramme.

    iPhone SE (2020) har en 4,7-tommer Retina HD LCD-skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixels. Skærmen leverer skarpe, klare og levende farver, hvilket gør den ideel til at se videoer, spille spil og surfe på nettet. True Tone-teknologien justerer automatisk skærmens hvidbalance for at matche det omgivende lys, hvilket giver en mere behagelig visning i alle lysforhold.

    iPhone SE (2020) er udstyret med et frontkamera på 7 MP og et enkelt 12 MP bagkamera med en vidvinkellinse. Kameraet har optisk billedstabilisering og avancerede funktioner som Smart HDR, som forbedrer detaljerne i højlys og skygger.

    iPhone SE (2020) bruger Touch ID til sikker oplåsning af enheden og godkendelse af betalinger med Apple Pay. Enheden understøtter både hurtig opladning og trådløs opladning via Qi-standard. iPhone SE (2020) er udstyret med stereohøjttalere, der leverer en fyldig og klar lydoplevelse.

    iPhone SE (2020) understøtter Dual SIM (nano-SIM og eSIM). Telefonen kan opdateres til nyeste iOS. iPhone SE (2020) blev lanceret med tre forskellige hukommelsesstørrelser - 64, 128 og 256 GB. Den er tilgængelig i farverne sort, hvid og rød.