Vær med i vores EM konkurrence!
Ryd filtre (0)
error Placeholder

Beklager, vi fandt ikke det, du ledte efter.

1-0 af 0 produkter

Køb en GreenMind iPhone SE

Billig iPhone SE uden abonnement


Hos GreenMind kan du købe en billig iPhone SE uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle vores iPhone SE er testet og istandsat af vores teknikere, der er specialiseret i Apple iPhones. Du får derfor en iPhone uden abonnement til en god pris med alle de samme funktioner som en fabriksny. Du kan altid helt trygt købe din næste iPhone hos GreenMind da du får 3 års garanti på alle køb. Du kan se vores aktuelle iPhones SE tilbud på vores hjemmeside GreenMind.dk.


Hvad kan en brugt iPhone SE?

En brugt iPhone SE kan det samme som en helt ny iPhone SE. Når du køber en brugt iPhone SE hos GreenMind modtager du nemlig en iPhone, der er fuldt funktionel og med mange år tilbage at leve i. 


iPhone SEs design er lavet i samme stil som iPhone 5c, og med en skærm på samme størrelse. iPhone SE kommer dog i andre farver og med større hukommelse, hvorfor SE giver dig flere muligheder, når du ønsker en billig iPhone SE, men ikke ønsker at gå ned på teknologien. 


En budgetvenlig iPhone med en masse funktioner

iPhone SE var oprindelig lavet som en prisvenligt alternativ til iPhone 6 med alle de samme funktioner. Med iPhone SE 2016 får du en solid iPhone i et flot design i en kompakt lommestørrelse. iPhone SE 2016 er den 1.generation af iPhone SE iPhones i et klassisk design lavet med aluminiums glas og med den velkendte SE-series Hjem-knap med indbygget Touch ID.

Når du køber en iPhone SE 2016, skal du være klar over, at der er tale om en ældre model, og at denne fra 2022 ikke længere er kompatibel med de nyeste opdateringer af IOS software updates.  Hvis du dog søger en billig iPhone der kan de mest basale ting, eller en iPhone til børn, er iPhone SE et godt bud.


Fordele ved at købe en GreenMind iPhone SE

Der er mange fordele ved at købe en istandsat GreenMind iPhone. Bl.a.

  • Pris: Hos GreenMind kan du købe en billig iPhone SE. Vi har flere udgaver i forskellige stande og til forskellige priser. 

  • Miljø: Når du køber en GreenMind iPhone SE er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret iPhone. Du er derfor med til at  sikre, der ikke produceres unødigt elektronik og kommer ekstra elektronikaffald.

  • Garanti: Når du handler hos GreenMind får du altid 3 års garanti og 14 dages fortrydelsesret.