Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone 15 Pro Max
iPhone 15 Pro Max - fantastisk ydeevne til dig, der søger en eksklusiv smartphone med ekstra skærmplads. Perfekt til gaming og kreativt arbejde, med den nyeste teknologi.
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.7" Skærmstørrelse
4G
Varenummer 119409
Lignende produkter
  • iphone-15
    iPhone 15
    5.659 kr.
    6.1" Skærmstørrelse
    Varenummer 118891

Apple iPhone 15 Pro Max

Udsolgt
512 GB | | Meget flot
0 stk, på lager
GreenMind Certificeret
Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
Apple iPhone 15 Pro Max er ofte købt sammen med
button-icon
Buttiker
Køb trygt hos GreenMind
  • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
  • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
  • Hurtig levering.
  • Altid 3 års garanti.
  • Det miljøvenlige alternativ.
  • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
  • Produktbeskrivelse

Det er den perfekte smartphone for dem, der ønsker det bedste af det bedste og ikke vil gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Med en imponerende 6,7-tommer Super Retina XDR-skærm, får du en visuel oplevelse uden lige, perfekt til både underholdning og produktivitet. Skærmen understøtter ProMotion-teknologi, hvilket giver en adaptiv opdateringshastighed på op til 120Hz, så alt fra gaming til scrolling føles utroligt glat og responsivt.

Kameraet på iPhone 15 Pro Max er i en klasse for sig. Det avancerede tredobbelt kamerasystem inkluderer vidvinkel-, ultravidvinkel- og telelinser, som giver dig mulighed for at tage professionelle billeder og videoer i enhver situation. Med funktioner som ProRAW og ProRes kan du optage og redigere med enestående detaljer og farvenøjagtighed. Night Mode og Smart HDR 4 sikrer, at dine billeder ser fantastiske ud, selv under dårlige lysforhold.

Designet af iPhone 15 Pro Max er både elegant og robust. Den er fremstillet med en keramisk skjoldfront og en kirurgisk rustfri stålramme, hvilket giver en luksuriøs følelse og ekstra holdbarhed.

Under motorhjelmen finder du den kraftfulde A16 Bionic-chip, som sikrer lynhurtig ydeevne og effektivitet. Uanset om man multitasker mellem krævende apps, redigerer videoer i høj opløsning eller spiller grafiktunge spil, vil iPhone 15 Pro Max håndtere det hele med lethed. Denne chip er ikke kun hurtig, men også energieffektiv, hvilket betyder, at du kan nyde længere batterilevetid uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Med 5G-understøttelse får du lynhurtige download- og uploadhastigheder, hvilket gør det muligt at streame video i høj kvalitet, spille online spil og downloade store filer på ingen tid. iPhone 15 Pro Max understøtter også Wi-Fi 6E, hvilket giver en endnu hurtigere og mere pålidelig trådløs forbindelse.

iPhone 15 Pro Max opdateres til nyeste iOS. Tilgængelig i farverne grafit, sølv, guld og sierra blå og med følgende lagringsmuligheder - 128, 256, 512 GB og 1 TB.