Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro har en fantastisk skærm, god kamera og elegant design. Perfekt til fotoentusiaster og stilbevidste.
Læs mere om produktet

Specifikationer

6.1" Skærmstørrelse
Apple A14
3G
Varenummer 25299
Lignende produkter
 • iphone-12
  iPhone 12
  2.179 kr.
  6.1" Skærmstørrelse
  Apple A14
  Varenummer 25415

Apple iPhone 12 Pro

Udsolgt
128 GB | | Som ny
0 stk, på lager
GreenMind Certificeret
Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
Apple iPhone 12 Pro er ofte købt sammen med
button-icon
Buttiker
Køb trygt hos GreenMind
 • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
 • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
 • Hurtig levering.
 • Altid 3 års garanti.
 • Det miljøvenlige alternativ.
 • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
 • Produktbeskrivelse

iPhone 12 Pro har en flad skærm med Ceramic Shield-front, som er fire gange mere modstandsdygtig over for skader ved fald. Den har en kirurgisk rustfri stålramme og en mat tekstureret glasbagside. Det elegante og holdbare design gør iPhone 12 Pro til et stilfuldt valg, der ser godt ud og føles solidt i hånden.

Den store skærm giver en fremragende visuel oplevelse, ideel til medieforbrug og kreativt arbejde. 6,1-tommer Super Retina XDR OLED-skærm med en opløsning på 2532 x 1170 pixels. Skærmen understøtter HDR10 og Dolby Vision, hvilket giver en fantastisk visuel oplevelse med levende farver og dyb kontrast.

Trippelt 12 MP kamera-system med vidvinkel, ultravidvinkel og telefoto. Kameraet har Night mode, Deep Fusion og Smart HDR 3, der forbedrer billeder taget i svagt lys og høj kontrast. LiDAR-scanneren forbedrer autofokus ved svagt lys og muliggør imponerende AR-oplevelser. Frontkameraet på 12 MP med TrueDepth-teknologi understøtter også Night mode og 4K Dolby Vision HDR-optagelse.

En af de største opgraderinger i iPhone 12-serien er understøttelsen af 5G-netværk. Dette giver hurtigere download- og uploadhastigheder, lavere latenstid og en mere pålidelig forbindelse, hvilket gør det muligt at streame video i høj kvalitet, spille online spil og downloade store filer på ingen tid.

Enheden understøtter både hurtig opladning og trådløs opladning via MagSafe og Qi-standard, hvilket gør det nemt at oplade din telefon uden kabler. MagSafe-teknologien giver også mulighed for at tilføje magnetiske tilbehør som covers og kortholdere.

Kører nyeste iOS, som giver adgang til de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer. iPhone 12 Pro er tilgængelig i følgende farver - grafit, sølv, guld og stillehavsblå og kommer med følgende lagringsmuligheder - 128, 256 og 512 GB.