Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Apple iPad
Apple iPad Gen. 10 10.9" WiFi er en alsidig og kraftfuld tablet, der kombinerer en fremragende skærm, solid ydeevne og moderne funktioner.
Læs mere om produktet

Specifikationer

10.9" Skærmstørrelse
Apple A14
WiFi
Varenummer 79652

    Apple iPad

    Udsolgt
    10.9" | Gen. 10 | 256 GB | Sølv
    0 stk, på lager
    GreenMind Certificeret
    Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
    Apple iPad er ofte købt sammen med
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    Apple iPad Gen. 10 10.9" WiFi kombinerer et moderne og stilrent design med en imponerende skærmteknologi. Den har en 10,9-tommer Liquid Retina-skærm med en opløsning på 2360 x 1640 pixels, som sikrer klare, levende billeder med detaljer i høj kvalitet. Skærmen understøtter True Tone-teknologi, der automatisk justerer farvetemperaturen for at matche omgivende lys, hvilket giver en mere behagelig visningsoplevelse. ProMotion-teknologi, som er standard i mange af Apples nyere enheder, sikrer glidende animationer og jævn rulleoplevelse.

    iPad Gen. 10 er udstyret med den kraftfulde A14 Bionic-chip, der leverer en fremragende ydeevne til både daglig brug og mere krævende opgaver. Med en 6-core CPU og en 4-core GPU leverer denne chip hurtige processeringshastigheder og effektiv grafikbehandling. A14 Bionic-chippen gør det muligt at køre apps og spil med høje krav til ydeevne, samt at håndtere multitasking og produktivitetsværktøjer effektivt.

    Denne iPad har et 12 MP vidvinkelkamera på bagsiden, der er i stand til at optage skarpe billeder, samt 4K-video. Det 12 MP Ultra-Wide frontkamera er ideelt til videoopkald og selfies, og understøtter Center Stage-funktionen, der automatisk justerer billedet for at holde dig i centrum under opkald. Tabletens stereohøjttalere tilbyder en klar og balanceret lydoplevelse, hvilket forbedrer både musik- og filmoplevelser.

    iPad Gen. 10 understøtter WiFi, som sikrer hurtigere internetforbindelser og bedre netværksstabilitet. Bluetooth 5.3 muliggør pålidelige forbindelser til eksterne enheder og tilbehør, hvilket gør det let at tilslutte din iPad til en bred vifte af enheder.

    iPad Gen. 10 er kompatibel med Apple Pencil (1. generation), som giver dig mulighed for præcise tegninger og notetagning. Den understøtter også det nye Smart Keyboard Folio, som tilføjer et tastatur til din iPad og gør den til en bærbar arbejdsstation, perfekt til både produktivitet og kreativitet.