Ryd filtre (0)

Mærke

read_more_filter

Model

read_more_filter

Tilgængelig i butik

read_more_filter

Pris

read_more_filter

Lagerplads

read_more_filter

Stand

read_more_filter

Skærmstørrelse

read_more_filter

Generation

read_more_filter

Farve

read_more_filter
ipad-air
Apple iPad Air
10.9"
|
Gen. 4
|
256 GB
3.999 kr.
ipad-air
Apple iPad Air
10.5"
|
Gen. 3
|
64 GB
2.999 kr.
ipad-air
Apple iPad Air
10.5"
|
Gen. 3
|
64 GB
2.599 kr.
1-3 af 3 produkter

Køb en GreenMind iPad Air

En let iPad Air perfekt til at arbejde på farten

Har du brug for en effektiv og let tablet, er en brugt iPad Air løsningen. iPad Air er Apples letteste tablet på markedet. iPad Air-serien har derudover et stort fokus på æstetik, hvorfor denne ipad serie er for den æstetik-elskende forbruger, der ikke vil gå ned på teknikken.


 

Hvad kan en iPad Air?

iPad Air er udviklet til at have de samme grundlæggende funktioner som en iPad fra Apples iPad-serie. Dog er en iPad Air lettere og større. De nyere versioner af iPad Air har derudover også flere funktioner, hvilket gør den på mange måder kan måle sig med modeller fra den kraftfulde serie iPad Pro. De væsentligste forskelle ligger faktisk i vægten, størrelsen og verificeringen. iPad Air har nemlig Touch ID indbygget i knappen, hvorimod iPad Pro har Face ID.  Ligeledes er der forskel i modellernes kamerafunktioner hvor en iPad Air har de mere basale funktioner, mens iPad Pro har mere avanceret teknologi indbygget.  Kort sagt, er en iPad Air en opgradering fra en almindelig iPad, men langt lettere og mindre end en iPad Pro. Så hvis du søger en tablet til arbejde, eller ofte er på farten, er en brugt iPad Air et godt match for dig.En billig iPad Air kan det hele

Når du køber en iPad Air brugt, får du en billig iPad med alle de samme funktioner som hvis du købte en helt ny direkte fra fabrikken. Alle vores iPads er nemlig renset og kvalitetstestet af vores dygtige teknikere der er specialiseret i netop Apple iPads. Du er derfor sikret at modtage en fornyet iPad der har mange år tilbage at leve i.  iPad Air kommer i to produktserier; en udgave der kun anvender Wi-Fi og en udgave der kan bruges med SIMkort og Wi-Fi. Forskellen afspejler sig typisk i priserne, men det påvirker ikke nogle af de andre funktioner.Fordele ved at købe en GreenMind iPad Air

Der er mange fordele ved at købe en istandsat GreenMind iPad. Bl.a.

  • Pris: Ved at brugt iPad Air er der penge at spare. Priserne varierer efter standen, og du kan derfor få en billig iPad Air der passer til netop dit behov og budget. Du får også en iPad uden abonnement, så du slipper for at binde dig til dyre abonnementsløsninger. 

  • Miljø: Når du køber en GreenMind iPad er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret og brugt Apple iPad Air. På den måde sikrer du, at der ikke produceres unødigt elektronik og kommer ekstra meget elektronikaffald.

  • Garanti: Når du handler hos GreenMind får du altid 3 års garanti samt 14 dages fuld returret.