Computertekniker hos GreenMind i København N (fuldtid)

Please notice: This job requires fluency in Danish, and we only accept applications from candidates fluent in the Danish language.

Vi søger en person til at udfylde en fuldtidsstilling som computertekniker i vores afdeling i København N.

Jobbet vil primært bestå i at reparere Apple-computere såsom MacBooks og iMacs, men vil også byde på reparation af andre computere. Erfaring med reparation af computere og/eller anden forbrugerelektronik er et krav. Din dagligdag vil desuden også byde på en del kundekontakt både telefonisk og skriftligt, hvorfor det selvfølgelig er vigtigt, at du forstår at snakke med kunder.

Det er også vigtigt for os, at du kan fungere socialt, da vi er en mindre virksomhed, hvor indbyrdes forståelse og kommunikation er yderst vigtigt – især når der er travlt. Vi gør generelt meget ud af at få det sociale aspekt til at fungere mellem vores medarbejdere, da vi tror på, at en virksomhed skal fungere internt for at kunne levere eksternt. Vi ser velfungerende medarbejdere som fundamentet i vores forretning og prioriterer altid fællesskabet. Derfor arrangeres der ofte sociale arrangementer, som vi håber, du vil have lyst til at deltage i.

Om GreenMind

GreenMind er en ung og dynamisk virksomhed i vækst med ca. 50 medarbejdere fordelt på fem butikker i Aalborg, Aarhus, Odense og København samt et hovedkontor ligeledes i København. Vi gør os primært i reparationer af smartphones, tablets og computere og servicerer privatkunder, der kommer direkte ind fra gaden samt behandler skader, der bliver henvist til os fra landets største forsikringsselskaber og virksomheder. Udover reparationer har vi et bredt udvalg af tilbehør samt iPhones og iPads, som vi sælger fra vores butikker og vores webshop.

Sidste år blev der smidt 50 ton elektronikaffald i skraldespanden, men kun 15% af dette blev genbrugt. Sammenlagt udgør elektronikaffald kun 2% af den samlede mængde affald, men det står for 70% af de giftige affaldsstoffer.

Hos GreenMind vil vi gerne være med til at bremse denne udvikling. Det gør vi ved at tilbyde kvalitetsreparationer samt køb og salg af smartphones, tablets og computere. På den måde tilbyder vi kunderne et miljørigtigt alternativ til det gængse forbrugsmønster, der er præget af en ”brug og smid væk”-tankegang. Alt dette kan du læse mere om på https://www.greenmind.dk/miljo

Vores målsætning er at være markedsledende i branchen – både for kunder og medarbejdere.

Du kan forvente...

  • en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor tonen er let og humøret er højt
  • at blive en del af et team, hvor alle hjælper hinanden
  • at skulle arbejde fuldtid i butikkens åbningstider, hverdage kl. 10-18

Vi forventer, at...

  • du har erfaring med reparation af computere og/eller anden forbrugerelektronik
  • du har flair for at holde overblikket og er fokuseret på at levere god, professionel service – hver gang
  • du er selvstændigt tænkende og kan træffe beslutninger uden at være under konstant vejledning
  • du er særdeles servicemindet i din kundekontakt
  • du er ansvarsbevidst og møder til tiden
  • at du kan se dig selv i stillingen i over 1 år, da det tager flere måneder at blive lært op i arbejdsopgaverne

Tiltrædelse: Snarest
Løn efter kvalifikationer

Hvordan søger jeg stillingen?

Hvis du mener, at du er den rette til jobbet, vil vi meget gerne høre fra dig. Send ansøgning, CV og et vellignende billede til job@greenmind.dk – skriv venligst ”Computertekniker – København N” i emnefeltet.

Bemærk venligst:
Du kan i forbindelse med en eventuel jobsamtale blive bedt om at fremvise en straffeattest.