Velkommen til GreenMindGO!

Reparation af smartphones og tablets… hos dig

Hvad er GreenMindGO?

Med GreenMindGO! bringer vi reparationen til kunden i stedet for reparationen til os. I en travl hverdag har du måske ikke tid til at tage forbi en af vores butikker eller nå på posthuset med den ødelagte smartphone eller tablet, og til dig tilbyder vi nu at komme ud til din bopæl eller arbejdsplads og foretage reparationen i vores mobile værksted. I øjeblikket kan vi tilbyde GreenMindGO! til erhvervskunder og privatkunder i det meste af Storkøbenhavn samt erhvervskunder i Aarhus, Odense og Aalborg. Med tiden vil vi udvide vores kørselsområde således, at vi dækker det meste af landet.

Vælg dit område nedenfor:

Bestil GreenMindGO!

Vi kommer ud til dig

Og reparerer enheden din på stedet

Ofte stillede spørgsmål om GreenMindGO!

GreenMindGO bringer reparationen direkte til dig, så du kan bruge din tid på de ting, der er vigtige for dig.

Du bestiller tid ved at udfylde formularen på vores hjemmeside – formularen kan findes ved at klikke her. Hvis du ønsker hjælp, så kan du også kontakte vores kundeservice på 46 97 50 50.

Ja. Der er et tillæg på 200 kr. udover prisen på reparationen ved GreenMindGO!

Du vil modtage en bekræftelse på din bestilling inden for 24 timer. Bemærk, at din bestilling ikke er gældende, før du har modtaget en bekræftelse. Drejer det sig om et akut tilfælde, så kontakt vores kundeservice på 46 97 50 50 eller irepgo@irep.dk og forhør dig om, hvor hurtigt vi kan komme forbi.

Betaling for reparationen foregår via vores mobile kortterminal ude hos dig. Vi accepterer VISA/Dankort, Mastercard, VISA Electron og Mastercard Debit. Bemærk, at vores terminal kun accepterer de nævnte korttyper og ikke accepterer American Express, Diners m.fl.

Reparationstiden kommer helt an på, hvilken type reparation og model, der er tale om. Langt de fleste reparationer kan klares på mellem 20 min og en time, men undtagelser kan selvfølgelig forekomme.

Ja, det kan vi sagtens.

Vi tilbyder GreenMindGO! til privatkunder og erhvervskunder i det meste af Storkøbenhavn samt erhvervskunder i Aarhus, Odense og Aalborg. Kontakt os også gerne, hvis du bor i udkanten af disse områder, så tager vi stilling til, om det kan lade sig gøre.

Vi skal gerne kende til dit behov 24 timer, før vi kommer forbi, men der kan være mulighed for at vi kan komme ud til dig samme dag. Tag kontakt til vores kundeservice for at høre, hvor hurtigt vi har mulighed for at hjælpe dig. Bemærk, at der ikke køres i weekenden.

Nej. GreenMindGO! tilbydes kun på hverdage.

Nej. Garantireparationer skal indleveres i vores fysiske butikker eller indsendes med posten. Henvend dig for at få tilsendt fragtlabel. Dette gælder også reparationer foretaget med GreenMindGO.