Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge Lenovo ThinkPad P52
Læs mere om produktet

Specifikationer

15.6" Skærmstørrelse
Intel Core i7 8850H 2.6 GHz
32 GB RAM
NVIDIA Quadro P3200
Windows 10 Styresystem
Varenummer 93532

    Lenovo ThinkPad P52

    Udsolgt
    15.6" | 2.6 GHz | 512 GB [SSD] | 32 GB
    0 stk, på lager
    GreenMind Certificeret
    Alle elektroniske enheder købt hos GreenMind er mærket med “GreenMind Certificeret”. Dette betyder, at hver enkel enhed er nyistandsat, fuldt funktionel og testet efter højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Læs mere om certificeringen her
    Lenovo ThinkPad P52 er ofte købt sammen med
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    Lenovo ThinkPad P52 er en kraftfuld bærbar computer designet til alle, der har behov for høj ydeevne og pålidelighed. Med sin kraftfulde processor og store mængde RAM er Lenovo ThinkPad P52 i stand til at håndtere krævende opgaver og køre flere programmer samtidigt uden problemer. Med 512 GB lagerplads får du masser af plads til billeder, videoer, spil og andre filer.

    Den 15,6-tommers skærm giver en skarp og klar visuel oplevelse, så du kan arbejde med detaljerede billeder og grafik med lethed. Den har også en høj opløsning, der giver en livagtig og farverig billedkvalitet. Lenovo ThinkPad P52 er kendt for sin pålidelighed og holdbarhed. Den er bygget til at modstå slid og udfordringerne ved daglig brug. Den er også udstyret med avanceret sikkerhedsteknologi, herunder fingeraftrykslæser og TPM-chip, der beskytter dine data mod uautoriseret adgang.

    Denne bærbare computer er let at bruge. Den har en ergonomisk tastatur, der gør det behageligt at skrive i længere tid, og den har en række tilslutningsmuligheder, herunder USB-C, HDMI og Thunderbolt 3-porte, der giver dig mulighed for at tilslutte eksterne enheder og skærme. Ideel til studiet eller hjemmekontoret.

    Med Lenovo ThinkPad P52 kan du være sikker på at få en pålidelig og kraftfuld bærbar computer, der kan opfylde alle dine professionelle behov. Uanset om du er studerende, grafisk designer, ingeniør eller programmør, vil denne bærbare computer give dig den ydeevne og pålidelighed, du har brug for for at få arbejdet gjort.