Fra 10.159,-
Fra 8.989,-
Fra 7.069,-
Fra 10.059,-
Fra 11.179,-
Fra 11.179,-
Fra 3.939,-
Fra 9.799,-
Fra 14.239,-
Fra 8.219,-
Fra 11.289,-
Fra 9.499,-
Fra 12.999,-
Fra 3.999,-
Fra 8.199,-
Fra 8.219,-
Fra 9.019,-

Køb en GreenMind MacBook Pro

Køb en billig MacBook Pro brugt hos os

Hos GreenMind kan du finde en brugt MacBook Pro, der passer til netop dit behov og budget. Vi har et stort udvalg af MacBook Pro modeller helt tilbage fra 2015 og frem til de nyeste modeller. Vores priser varierer efter standen og alderen på produktet. Du kan derfor købe en billig MacBook Pro 13 i helt ny stand eller en billig MacBook Pro i okay stand til priser der afspejler deres forskellige stand og alder. Uanset hvilken stand du vælger, vil du altid modtage et produkt, der er fuldt funktionelt og som der har mange år tilbage at leve i.Hvorfor købe en MacBook Pro brugt?

Der er mange fordele ved at købe brugt frem for nyt - det gælder også når vi taler om en MacBook Pro. Når du køber en brugt MacBook Pro er det billigere end at købe en helt nyt fra fabrikken. Hvis du ikke har brug for den nyeste MacBook på markedet og i helt ny stand, er der endnu flere penge at spare.


Når du køber en GreenMind MacBook er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret og brugt MacBook. På den måde sikrer du, at der ikke produceres unødigt elektronik og kommer ekstra meget elektronikaffald.Du bliver derfor til at passe på jordens sparsomme naturressourcer.


Når du køber brugt hos GreenMind kan du ud over at have god samvittighed også være helt tryg. Du får nemlig altid 3 års garanti samt 14 dages fuld returret på alle køb.
Hvad kan en MacBook Pro?

Dn brugt MacBook Pro er den rette bærbare for dig, som ønsker Apples med ekstraordinære funktioner. De er nemlig lavet til at kunne holde strøm længe, og har masser af fede ekstra funktioner såsom keyboard med lys, HD kamera og den virtuelle agent Siri. Dét, som kendetegner en MacBook Pro computer, er den kraftige processor. Med en MacBook Pro får du ikke kun en hurtig computer – du får en computer, som kan køre flere applikationer på samme tid, uden at det påvirker computerens ydeevne. Med andre ord, får du en bomstærk Apple computer fuld af fede features. Hvilken MacBook Pro skal jeg vælge?

For at finde ud af hvilken MacBook Pro der er den rette for dig, skal du spørge dig selv hvad dine behov for en kommende Apple computer er. Skal du bruge din MacBook Pro til at tage noter? Til at surfe på nettet? Skal du køre tungere programmer som PhotoShop eller computerspil? 

Tænk over, hvilken processor og hvor meget plads til en brugt MacBook Pro har. En fordel ved at købe en MacBook Pro brugt er, at du får en bærbar, som har en lang levetid, da den er istandsat og har mange år tilbage at leve i.

Som udgangspunkt, kan du gøre det op således: Skal du blot bruge en computer til skole eller simple hverdagsting, kan du godt nøjes med MacBook Pro fra 2015 eller 2016, men skal du bruge en MacBook Pro til spil eller grafisk arbejde, bør du overveje en MacBook Pro 2018 eller en MacBook Pro 2020, da disse MacBook Pro modeller har bedre et bedre grafikkort og kan køre en kraftigere processor. Du bør også være opmærksom på, at de nyeste versioner af Apple’s styresystem ikke vil være tilgængelige til MacBook Pro modeller fra før 2015.