FREDERIKSBERG

Find os!
PLACERING

Gl. Kongevej 147
1850 Frederiksberg

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Fredag: kl. 10-18
Lørdag: kl. 10-16

GreenMind Frederiksberg ligger flot placeret på en af Frederiksbergs hovedårer, Gl. Kongevej. Butikken slog dørene op i september 2019 og byder på et stort udvalg af secondhand elektronik. Vi har både iPhones, MacBooks, høretelefoner og trådløse højtalere på hylderne – altid med 3 års garanti. Vi opkøber også gerne din gamle enhed og giver et pristilbud på din iPhone eller MacBook. Har du været uheldig med din smartphone eller computer, så står vi også klar til at hjælpe dig med reparation af disse.

Offentlig transport

Besøg rejseplanen.dk for at se, hvordan du nemmest kommer til Gl. Kongevej 147 og GreenMind Frederiksberg.

Parkering

Er du i bil, er der rimelige parkeringsmuligheder i området omkring butikken, hvor parkering er gratis i de første 2 timer.

SÅDAN FOREGÅR REPARATIONEN AF DIN SMARTPHONE

Hvis du afleverer din smartphone direkte i butikken, kan vi typisk klare reparationen inden for få timer, og du kan tage din telefon med hjem igen senere samme dag. Ved diagnoser af vandskader og lignende vil reparationstiden typisk være længere, og vi tager også forbehold for, at en reservedel ikke er på lager. Vi tilbyder reparation af de fleste modeller.  Den komplette liste kan ses ved at klikke her.

VI SAMARBEJDER MED DANMARKS STØRSTE FORSIKRINGSSELSKABER
GreenMind samarbejder med nogle af Danmarks største forsikringsselskaber. Disse forsikringsselskaber har gennem flere år placeret deres tillid hos GreenMind, når det kommer til at få repareret deres kunders smartphones og tablets. GreenMind har desuden aftaler med flere hundrede forskellige samarbejdspartnere inden for dansk erhverv. Ønsker du også at få tilknyttet din virksomhed til GreenMind, så kontakt os via mail, salg@greenmind.dk, eller telefonisk på 46 97 50 50. For mere information om, hvad GreenMind kan tilbyde din virksomhed, klik her.