ODENSE

Find os!
PLACERING

Rosengårdcentret
Ørbækvej 75
5220 Odense

Butik 88 – Gul gade

ÅBNINGSTIDER

COVID-opdatering
Åben mandag til fredag 10-18, men med lavere bemanding end normalt.

Normale åbningstider
Mandag – Fredag: kl. 10-19
Lørdag – Søndag: kl. 10-17

Hos GreenMind i Odense finder du brugt elektronik til gode priser. Vores butik i Rosengårdcentret tilbyder et udvalg af brugt elektronik som brugte iPhones og tablets samt bæredygtigt tilbehør. Vi giver 3 års garant på dit køb. Du kan derfor med ro i sjælen købe brugt elektronik til en billigere pris. Se f.eks. vores udvalg af brugte iPhones her.

Hos GreenMind i Odense tilbyder vi desuden reparation af elektronik. Vores priser på iPhone og Android reparation finder du ved at klikke her.

Vælg en brugt mobiltelefon hvis du samtidig ønsker at handle miljøvenligt. Den mest bæredygtige mobiltelefon er den der allerede er i omløb.

Indgang pga. COVID-19

Pga. COVID-19 er Rosengårdscenteret delvist lukket.
Du skal ind ved grøn indgang for at komme hen til butikken.

Grøn indgang

greenmind_odense_rosengårdcentret

Offentlig transport

Der kører busser direkte til centret og holder ved indgangene:

Linje 21, 23 og 24 ved Gul D
Linje 41, 42, 42 og 72 ved Gul C v/biografen
Linje 81, 82 og 83 på Ørbækvej

For yderligere information, tjek FynBus’ hjemmeside på www.fynbus.dk

Parkering

Rosengårdcentrets adresse er: Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ.
Centret ligger kun få minutter fra motorvejen. Kører du i østgående retning så brug afkørsel nr. 52, drej til venstre af vej 168 og fortsæt indtil O2, hvor der svinges til højre. Der er adgang til centret via Munkerisvej. Kører du i vestgående retning så benyt afkørsel 49 mod Odense, og bliv i højre vognbane ind til rundkørsel. Tag tredje frakørsel til højre ind på Ørbækvej. Der er tilkørsel til centret fra Ørbækvej.

Der er 3000 parkeringspladser omkring hele centret, så det er hurtigt og nemt at parkere. Brug p-skiltningen til at finde den nærmeste ledige p-plads. Er du til parkering i tørvejr, så benyt parkeringskælderen med 70 pladser ved Indgang F. Der er handicappladser ved alle centerindgange.
Alle p-pladser er helt uden tidsbegrænsning og ganske gratis.

SÅDAN FOREGÅR REPARATIONEN AF DIN SMARTPHONE

Hvis du afleverer din smartphone direkte i butikken, kan vi typisk klare reparationen inden for få timer, og du kan tage din telefon med hjem igen senere samme dag. Ved diagnoser af vandskader og lignende vil reparationstiden typisk være længere, og vi tager også forbehold for, at en reservedel ikke er på lager. Vi tilbyder reparation af de fleste modeller.  Den komplette liste kan ses ved at klikke her.

VI SAMARBEJDER MED DANMARKS STØRSTE FORSIKRINGSSELSKABER
GreenMind samarbejder med nogle af Danmarks største forsikringsselskaber. Disse forsikringsselskaber har gennem flere år placeret deres tillid hos GreenMind, når det kommer til at få repareret deres kunders smartphones og tablets. GreenMind har desuden aftaler med flere hundrede forskellige samarbejdspartnere inden for dansk erhverv. Ønsker du også at få tilknyttet din virksomhed til GreenMind, så kontakt os via mail, [email protected], eller telefonisk på 46 97 50 50. For mere information om, hvad GreenMind kan tilbyde din virksomhed, klik her.