Vær med i vores EM konkurrence!
Altid med GreenMind
Derfor skal du vælge AirPods
Læs mere om produktet

Specifikationer

Gen. 1 Generation
Varenummer 19417
    Apple AirPods
    Udsolgt
    Hvid
    GreenMind Certificeret
    Vi har købt og solgt mange tusinde elektroniske enheder. Kun dem, der består vores inspektion, tilbydes med GreenMind Certificering. Se certificerings krav her
    AirPods er ofte købt sammen med
    149 kr.
    button-icon
    Buttiker
    Køb trygt hos GreenMind
    • Vi står klar til at hjælpe og guide dig i vores butikker.
    • Produkter i høj kvalitet til skarpe priser.
    • Hurtig levering.
    • Altid 3 års garanti.
    • Det miljøvenlige alternativ.
    • Køb nemt online eller i en af vores mange butikker.
    • Produktbeskrivelse

    Apple AirPods Gen. 1 er de originale trådløse hovedtelefoner fra Apple, der revolutionerede markedet for trådløse lydenheder. De er kendt for deres stilfulde design, enkle brugervenlighed og imponerende lydkvalitet.

    AirPods Gen. 1 er designet til at give en problemfri musikoplevelse uden kabler. De tilslutter sig automatisk til din iPhone eller iPad, så snart du åbner æsken, og du kan nemt skifte mellem enheder ved blot at vælge dem på din enheds Bluetooth-indstillinger.

    Lyden fra AirPods Gen. 1 er imponerende med dybe bas og klare toner. De er udstyret med indbyggede mikrofoner, der giver dig mulighed for at tage opkald og bruge talekommandoer. Med et dobbelt tryk på AirPods kan du aktivere Siri og styre din musik og indgående opkald med stemmen.

    Batterilevetiden på AirPods Gen. 1 er også imponerende. Du kan nyde op til 5 timers afspilningstid på en enkelt opladning, og den medfølgende opladningsæske giver dig yderligere opladning og op til 24 timers samlet batteritid.

    AirPods Gen. 1 er også lette og komfortable at have på. De er designet til at passe perfekt i ørerne uden at falde ud, selv under fysisk aktivitet.

    Samlet set er Apple AirPods Gen. 1 en fantastisk trådløs lydløsning for musikelskere. Med deres gode lydkvalitet, smarte funktioner og brugervenlighed er de yderst populære.